Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » I Osječani će dobiti besplatne gradske bicikle Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  DonQuijote Postano:
baš nekidan sam pročitao neki članak o videonadzoru javnih površina u engleskoj, kako taj projekt smatraju fijaskom, jer se sve snima, ali ne mogu kvalitetno procesuirati svu tu količinu informacija.

osijek je puno manji, pa bi to moglo funkcionirati pod dva uvjeta:
1) da se ne stave onakve kamere s kojima se ne vidi ni šta piše na autobusu "parkiranom" na trgu, jedva da se vidi da je autobus;
2) da policija ima veću slobodu postupanja - da se smanje službena i neslužbena ograničenja koja trenutno postoje.

#32:    Autor:  toni Postano:
mvarga je napisao/la:
Neka veliki brat nadzire.
Ono što je bitno da se radi o dobroj inicijativi i da je ja podržavam.

I bush je u 'dobroj inicijativi' bombardovo irak.. braneć demokratiju !

jebga, ja sam protiv toga. kak ću se ondak drpat po haustorima s machkama, a da me riba ne ufati ?? Wink

anarhist u dushi. Smile

#33:    Autor:  toni Postano:
DonQuijote je napisao/la:
1) da se ne stave onakve kamere s kojima se ne vidi ni šta piše na autobusu "parkiranom" na trgu, jedva da se vidi da je autobus;

da.. bjashe jedan slucaj kad se trg zabio u autobus netakodavno Smile)

Citat:
2) da policija ima veću slobodu postupanja - da se smanje službena i neslužbena ograničenja koja trenutno postoje.

samo nam jos to treba. Rolling Eyes

#34:    Autor:  MissTake Postano:
baš me zanima koliko će poživjeti

#35:   Re: I Osječani će dobiti besplatne gradske bicikle Autor:  bili Postano:

(bike parking!)

#36:    Autor:  Monstrum Postano:
i sam čuješ neko se dernja UKRALO MI BACIKLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUOUOUOUOOO osijek031.com smile

#37:    Autor:  jerko Postano:
dvojim u to sve !!1

#38:    Autor:  Bentena Postano:
Zivi bili pa vidili...jelte...Very Happy

#39:    Autor:  sale car Postano:
osijek031.com smile

Monstrum je napisao/la:
... je napisao/la :

Najbolje da se stave kamere svakih deset metara na ulicama, prolazima, pothodnicima, nathodnicima, mostovima... tada možda ne bi bilo vandalizma...

pa tako je u engleskoj, irskoj i pun k. zemalja, prvi vandali su se gadno opekli i automatski je stopa kriminala pala, motri i snima se praktički svaki pedalj grada
to bi bilo super kod ovog projekta, stvarno ga podržavam al maximalno ali samo uz navedeni nadzor jer bez njega si sve kontam da neće dugo ostat ti bicevi na životu Wink
mvarga je napisao/la:
... je napisao/la :
Najbolje da se stave kamere svakih deset metara na ulicama, prolazima, pothodnicima, nathodnicima, mostovima... tada možda ne bi bilo vandalizma...
... kako tome stati na kraj.... mislim kako ni kamere ne bi pomogle s obzirom na aktivnost i zainteresiranost policije... Wink
Mislim da bi kamere pomogle. U Njemačkoj imaš kamere na semaforu koje se pale sa žutim svjetlom i nitko ne prolazi kroz žuto. U V. Britaniji imaš nadzirane sve javne garaže, pothodnike, mostove i raskršća. Pomoglo je i tamo. U Francuskoj se snima svaki pedalj podzemne željeznice. Pomoglo je i tamo. I kod nas bi pomoglo ali nije to bit. Neka veliki brat nadzire.
Ono što je bitno da se radi o dobroj inicijativi i da je ja podržavam. Neka Osijek bude grad bicikala i biciklizma. To je na kraju krajeva bio i moj prijedlog za brendiranje Grada.

Istina da je to dobra stvar... ali sve dok je naša policija takva kakva je možeš ti staviti i osiguranje na svakih pet metara na ulici neće ništa od toga biti... uhvatit će njih pet od pedeset i to je to... kao napravili su neki posao.... pssss...

osijek031.com smile

#40:    Autor:  sale car Postano:
toni je napisao/la:
Citat:

samo nam jos to treba. Rolling Eyes

Slažem se.... iovako prelaze svoje ovlasti.... šta će biti ako im te prijelaze još legaliziraju.... pa nećeš ih smjeti krivo pogledati...

A i ne bi bio toliki problem da te svoje (ne)ovlasti koriste na onima na kojima treba ( čitaj vandalima ), nego tu jebu normalne ljude koji nisu ni krivi ni dužni.... i na njima se iživljavaju....

Prije će zaustaviti nekog normalnog čovjeka koji je eto mal zapio pa tetura po cesti pokušavajući čim prije doći kuć, nego nekog debila koji divlja po ulici i razbija sve na što naiđe.... zanimljivo kako rijetko kada nailaze na takve...

#41:    Autor:  MissTake Postano:
pa naravno da je zanimljivo
kad gledaš s jedne strane za što su plaćeni nego za red i mir, a s druge hoće se z takve uvjete rada tući sa budalama i kretenima????

#42:    Autor:  nake_rado Postano:
Monstrum je napisao/la:
odlična ideja za bicove ali to što toni i mungos kažu, vandali će to kidat uništavat, vozit kuć, talit, skidat gume, siceve, zvona, a vikendom kad se naliju bacat u dravu, pod tramvaj da vide šta će bit, bušit gume itd, jedino postavit par kamera i to je to

Da nisi ti reko ja bi Smile

#43:    Autor:  iggy_rock Postano:
Nemogu vjerovat kako ljudi ne kuze smisao projekata koji se financiraju iz proracuna. Jedini smisao je pranje love. Bas me zanima tko ce dobit posao instalacije i odrzavanja opreme za otkljucavanje bicikala karticama, i za izdavanje kartica i sve vezano uz to, i po kojoj cijeni? Ja se kladim u sve sto imam da ce taj posao pripasti tvrtki ATO inženjering http://www.ato.hr/ ciji je osnivac Ivan Vrdoljak.

#44:    Autor:  iggy_rock Postano:
http://www.ato.hr/kontakti.htm

#45:    Autor:  iggy_rock Postano:
I jos si nesto razmisljam, bas me zanima koja ce biti baza "gradskog poduzeća koje će se baviti prometom i parkiranjem" kad elektromodulu ukinu koncesiju. Kak je super bit u politici.
Osijek031.com » Vijesti » I Osječani će dobiti besplatne gradske bicikle Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::