Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Pink kupuje STV? Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:   Re: Pink kupuje STV? Autor:  Igor_OS Postano:
Sumnjivo je meni sve to. Prije mi izgleda kao izmišljotina.

#32:    Autor:  diva Postano:
Voditelji/ce!...dozovite u pamet ćirilicu Shocked

#33:    Autor:  MissTake Postano:
nu
barem će nam u grad dovući grand prodakšn

joj kad krenu po kijoscima za 30kn prodavat cd-e od cajki, kao što se sad dila od renate sopek

ju ju ju
mislimd a će odmah ove niskobudžetne avio kompanije uvesti letove za Os jer će se mora ljudi slijevat sa svih strana jugoslavije nam

btw. ove jeseni u Beču se održava veliki balkanski party: tematika cajke i sve što ide uz njih, navodno megaspektakl

još da mi je to doživjeti

#34:    Autor:  Leon Postano:
Nadopuna (09. svibnja 2008.)
Saša Uranjek, predsjednik uprave Televizije Slavonije i Baranje demantirao je u Vijestima STV-a od 8. svibnja 2008. navodne informacije o pregovorima s TV Pinkom o mogućoj prodaji Televizije Slavonije i Baranje. Kako je istaknuto u prilogu, TV Pinku nije predana, niti je od TV Pinka zatražena bilo kakva ponuda za prodaju Televizije Slavonije i Baranje.

#35:    Autor:  Monstrum Postano:
polupani lončići osijek031.com smile

#36:    Autor:  Ingo Postano:
Leon je napisao/la :
Nadopuna (09. svibnja 2008.)
Saša Uranjek, predsjednik uprave Televizije Slavonije i Baranje demantirao je u Vijestima STV-a od 8. svibnja 2008. navodne informacije o pregovorima s TV Pinkom o mogućoj prodaji Televizije Slavonije i Baranje. Kako je istaknuto u prilogu, TV Pinku nije predana, niti je od TV Pinka zatražena bilo kakva ponuda za prodaju Televizije Slavonije i Baranje.

da, bas ce glavas pitati sasu sta on zeli i kako bi on to napravio Smile

#37:    Autor:  morgan Postano:
ingo, ingo...pa valjda ćemo vjerovat našem čovjeku a ne nekom lažljivom belosvetskom bizmismenu Smile
šta on ima od toga ako kaže da mu se STV ponudio? pa ništa, samo da nas malo naživcira
Osijek031.com » Vijesti » Pink kupuje STV? Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::