Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Party 031, Bastion [petak, 02. svibnja 2008.] Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  zlusch Postano:
marrai je napisao/la:
zlusch je napisao/la :
Šmrc... u to sam doba na moru. Mislim - "šmrc" za parti, a "jupiii" za more Wink

jooooj,i jab' na more Laughing Laughing

Ajd, kad već tako bezočno navaljuješ.. donesem ti jednu bocu Wink

#32:    Autor:  MissTake Postano:
dens dens dens
dolaziiiiiim

#33:    Autor:  marrai Postano:
zlusch je napisao/la :
marrai je napisao/la:
zlusch je napisao/la :
Šmrc... u to sam doba na moru. Mislim - "šmrc" za parti, a "jupiii" za more Wink

jooooj,i jab' na more Laughing Laughing

eeeej,bolje kamenčića,ako nije bed, treba mi za neke dekorativne zahvate u vrtu Smile

#34:    Autor:  Lugar Postano:
Pa stvarno bi se mogo nacrtat. Taman bi se mogo otrijezniti od 1.maja pa da spriječim tu nepoželjnu pojavu...

#35:    Autor:  MissTake Postano:
prošli party je bio za moj rođendan
i of kors da sam bila tamo
a bila sam samo tjedan-dva regana

a sad...

dens dens dens

p.s. hoćemo si dati štampati majice kao zlusch legenda Cool Cool

#36:    Autor:  kyx Postano:
joj jab majicu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#37:    Autor:  MissTake Postano:
pa štampaj Smile

#38:   Re: Party 031, Bastion [petak, 02. svibnja 2008.] Autor:  heart3 Postano:
nisam još bila ni na jednom rođendanskom party-u,pa će mi ovo biti 1. put... Embarassed budite nježni,ok? Very Happy

#39:    Autor:  sale car Postano:
idešššš... napokon... dolazim sto posto.... sam što će to biti jeee**** tjedan... prvo prvi may, pa petak radit, pa party031, pa subotu radit pa navečer van... čoeče... nema triježnjena ni kad je poso u pitanju...

Jedva čekam...

BTW. bilo bi fora kada bi si svi stvarno isprintali majce... ajmo svi čoporativno isprintat majce i furati se na zlusha na party-u 031... Smile

#40:    Autor:  DonQuijote Postano:
MissTake je napisao/la:

koje majice? one "the man, the legend"? osijek031.com smile

#41:    Autor:  anakonda Postano:
MacaPapucharica je napisao/la :
čitajući gornje postove, nekako mi se čini da dosta ljudi nije tu...malo nezgodan datum iza 1.maja pa svi spoje.... bla,bla...

predlažem da se termin promijeni za iza 18.5. - da se Anakonda malo odmori, svi ostali da se oporave od prvomajskog slavlja, a ja da mogu piti! osijek031.com smile

eto...

...apsolutno se slazem.... Shocked...u stvari, upravo sam zakljucila kako vec dvije godine visim na portalu, pa eto jos jedan razlog za rakijanje... Twisted Evil

#42:    Autor:  zlusch Postano:
marrai je napisao/la:
zlusch je napisao/la:

eeeej,bolje kamenčića,ako nije bed, treba mi za neke dekorativne zahvate u vrtu Smile

Ajd, nek te voda nosi.... kako se samo tako lako dam Embarassed

Nego, čujem li ja to kako konobar donosi Guinness u mom smjeru...? Wink

#43:    Autor:  zlusch Postano:
MissTake je napisao/la:

Ma kakav štamperaj... to je komb'nac'ja inkđet ispisivača i preslikača.

A mogu ja proizvodit majice kolko oću kad me uvijek neka žena skine i otme mojih ruku (i pegle) djelo... nemoš nasmagat, damn!

#44:    Autor:  zlusch Postano:
DonQuijote je napisao/la:
MissTake je napisao/la:

koje majice? one "the man, the legend"? osijek031.com smile

Sunce ti ljubim.... ma otkud se ti sjećaš te majice?? I otkud se sjećaš mene u toj majici?

Htjedoh pitati u stvari - pa otkud se mi uopće poznamo? Wink

#45:    Autor:  DonQuijote Postano:
zlusch je napisao/la:
Sunce ti ljubim.... ma otkud se ti sjećaš te majice?? I otkud se sjećaš mene u toj majici?

Htjedoh pitati u stvari - pa otkud se mi uopće poznamo? Wink

eee, sjećam te se i bez majice... a ti se mene uopće ne sjećaš! muškarci su svinje... Smile

ne poznamo se. majice se sjećam, jer je jedna od najlegendarnijih koje sam vidio. sjedio sam na promenadi jednom kad si šetkao u njoj, a sa mnom je bio i netko tko te površno znao, pa je samo bilo spomenuto tvoje prezime. kasnije sam to sam (!) povezao s tvojim likom i (ne)djelom na forumu.

on topic, dobra mi je fora to s paketima 031 cuge. a 1. svibnja se otvara i terasa iznad bastiona, navodno je ugođaj gore (ambijent, pogled...) odličan.
Osijek031.com » Vijesti » Party 031, Bastion [petak, 02. svibnja 2008.] Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 8.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::