#33:
Autor:
Evil Poodingh
Postano:
09.04.2008. 15:01
e ja sam stalno govorila da će to propast i hvala bogu i je!! lijepa je ideja da se mladima osigura mjesto...da se promovira ta scena i tako to, ali da je tamo došao i jedan roditelj i vidjeo u kakvom ''osiguranom prostoru'' i u kakvim uvjetima se njegova djeca zabavljaju pozlilo bi mu!!
mislim zaboga ljudi, ne možete imat tepih-tepison na podu u klubu gdje se pije/proljeva, puši/gasi opuške po podu, pljuje, povraća, pravi šutke, pada...i ne znam što sve...kako se to čistilo nemam pojma!! i stvarno moraš imat smisla za financije kada svaki vikend naplaćuješ i uspiješ propast, a da ne kažem da se sve skupa oko 0 kn uložilo u uređenje prostora! baš ono ruupa! i onda se ta mlada djeca tamo mješaju sa starim, pijanim, prljavim prodanjama kojima uopće nije mjesto tamo/ili je samo njima mjesto tamo!ideja je super, ali provedba katastrofalna! ako se već kretalo u to onda se malo trebalo razmislit prije! glupo je i nema ni malo smisla to što oni kažu kao to se osnovalo da ljudi mogu slušat tu glazbu jer u gradu nema niti jedno tako mjesto i onda redovito naplaćivat svaki vikend i to ne rijetko i više od simboličnih 10 kuna! a i tih 10 kuna je djeci koja to slušaju nekad puno!a da se pritome u ostatku grada cajke i u biti sve ostalo može slušat besplatno!! tako bi i OBP mogao kukat kak oni dovode grupe i dj.-eve i šta ti ja znam, a ne sjećam se kada se tamo zadnji put naplaćivao upad, ili u big benu...
lako sad krivit djecu što nisu kupovali cugu tamo kad moraju cimat starce za 20 kn il koliko već, i kad mogu jeftinije proć ak kupe cugu u trgovini, svi znaju da ako želiš zaradit onda moraš biti lokacija i za starije jer stariji imaju love!! ako na to nisu mislili...ma bzvz!! al ja sretna da je to propalo, žao mi ljudi koji su izgubili time uložene novce i vrijeme i šta ja znam, ali mislim da je ovo bolje za sve!! možda sada nikne nešto poštenije!!
|
Ok razumijem sve što kažeš ali nije mi jasno kako ti može biti drago što je propalo...Bilo je nas ljudi koji smo tamo uvijek voljeli otici, poslusati bend, popiti pivo, druziti se sa ljudima.
Vidim da si i ti jedna od onih koji prigovaraju protiv plaćanja upada, a zašto se to moralo sam objasnio na prvoj stranici. To je bilo samo da se bendovi barem djelomicno plate, jer rijetko kada su od upada uspjeli ih potpuno platiti.
Sa ovakvim komentarima jako rastužuješ nas kojima je stalo do tog mjesta, koji su tamo ostavili neke svoje izlaske koje će pamtiti cijeli život, koji su se na bilo koji način trudili da mjesto opstane i kojima će nedostajati tako nešto.
Da se zatvori Q, Oks, Coctail ili nešto, ja ne bih nikada rekao da mi drage što se zatvorilo, jer znam da će se otvoriti dalje neka još gora rupa. Kod nas je jedino problem što smo mi imali jedan jedini prostor, i sada netko tko mi se po ovom postu čak čini kao pripadnik urbane mladeži, kaže da je sretan što se zatvorilo. Jako lijepo od tebe.
|