#36:
Autor:
Anita_os
Postano:
14.03.2008. 18:14
Zasadit će oni kitu opet tu a ne drveće!
Pitam se samo gdje će ih zasaditi ak opizde tu stazu!! Jebela ih staza ta zidana i ofarbana i ne znam ti ja kakva fensi, kao u Divaltovoj..sve je to lijepo divno i krasno - i nepotrebno! Jednom sam napisala, a i netko je spomenuo na prethodnoj strani da je tako u Njemačkoj negdje, da su u Varaždinu, i većini sela okolo, biciklističke staze riješene jednom glupom trakom uz bankinu, bez suvišnog mudrovanja..Ali neee, naši "stručnjaci" očito uvijek imaju pametnije ideje, pa onda nanovo kopaju (kao što kopaju i sada šahotve u Reisnerovoj jer su tako stručno to smislili da sad prepravljaju...)..i mi inače volimo sjeći i kopati u zadnje vrijeme, lagati građane, donositi tako pametne ideje da bi i djeca iz vrtića donijela bolje (vjerojatno ni jedno dijete ne bi sjeklo fontanu preko kružnog...).. Ma..ne znam. Znam da sam, kada sam vidjela te panjeve, se poželjela odseliti odavdje jer ovo je već prestrašno! Grad koji je bio poznat po svom zelenilu, sada je poznat po okruglastom gradonačelniku koji sve zabetonira i smiješnoj vlasti koja se oko ničeg ne može dogovoriti..Ulica kojom svaki dan prolazim cijeli jebeni život sada liči na ništa, ovaj se kurči po televiziji..i na vijencu su koliko sam čula rušili stabla zbog stanova..nemam riječi više.. I stalno si mislim, pa moraju postojati neka pravila, ovo se smije, ovo ne, ali očito da nema tak nečeg..
|