#37:
Autor:
Kamenko
Postano:
12.01.2008. 11:09
"Pa ti de-evilized smiješ ratnim invalidima i pravim sudionicima rata kad kažeš da je Glavaš obranio Osijek. Di si ti bio <de-evilized> za vrijeme rata?
Političari poput tebe koji se javljaju na forume po uputama stranke mi dižu tlak.
Kakvi četnici, kakvo bratimljenje sa Srbima.... hellooouuuuu 2008 je godina. Izvadi glavu iz guzice!
Pretpostavljam da bi tih 20000 Srba koje spominješ iselio iz Hrvatske? Što ti kažeš na Hitlera?
U ostalom koliko ja znam tvoj General je htio koalirati s Biljanom Borzan. Šta kažeš na to?
Kada ratni invalidi profiteru kola peru... Kladim se da je u posljednjih 15 godina barem jednom godišnje Glavašu netko od ratnih invalida oprao auto. Mislim, imaš barem jednog po praonici... za 1.500-2.000 kn mjesečno.
SELI SE
Seli se odavde."
ja znam pukovnike koji imaju stanove, koji imaju 20000 kuna mirovine, a ranjeni su dok su išli po pivo na biciklu, znam invalide koji su invalidi jer su sami sebi raznijeli ruke, dok su pijani punili puške, znam sve, ne govorim bez podloge, i nisam politčki upućen ovdje, već radim ono što rijetko tko u hrvatskoj radi, a to je branim svoje stavove, znam ja i prave junake rata, s kojima sam pričao, jer želim znati što se događalo, znam puno toga, i kada pitam zašto o tome šuti, zašto ne napiše knjigu, ne ode na televiziju, odgovor je jednostavan, to se ne smije.
da ti odgovorim na pitanje gdje sam bio, bio sam u osijeku, u atomskom skloništu preko puta moje kuće, moj djed je legao na mene da me zaštiti od granate koja je pala pored nas dok smo prelazili da bi došli do tog istog skloništa, do 97' sam imao noćne more, zato me nemoj pitati gdje sam bio. sve što ovdje kažem potkrijepljeno je činjenicama, nisam žrtva propagande, nisam stranačka marioneta, već osoba koja se još nekih stvari živo sjeća. netko sam koga boli kada meni netko na televiziji viče hristos se rodi,
a tih 20000 srba nisu u hrvatskoj, to je dijaspora koja je glasala na ovim izborima, i koja mi je rekla na tvu: "nadam se da će moj glas moći da promeni situaciju u hrvatskoj", je, glavaš je profiter, jest, glavaš je puno toga loše napravio, ali to što se njega sada planira osuditi za obranu grada u kojem ja živim i iz kojega neću otići nikada je meni suludo. suludo mi je da se sudi gotovini, suludo mi je da je ademi tamo, norac, ali mi nije suludo da se sudi zagorcu za novac koji je pokrao, svima im sudite za takve stvari.
i da, još jedna napomena, glavaš nije moj general, ali pitaj onoga tko je pod njim služio za mišljenje o situaciji, ja jesam.
samo činjenice.pozdrav i do pisanja
|