#38:
Autor:
Blofeld
Postano:
04.01.2008. 18:44
Ma neću uspoređivati, jer nema svrhe (uostalom, kako rekoh, mi o tim ljudima ne znamo ništa javno, ali nažalost, ja privatno znam i previše).
No dobro, ako Grad ima resore, kao što kažeš, i ako je Šišljagić bio zadužen za gospodarstvo, kako su onda potpisivali j.p.p. bez njega? Pitanje je retoričko, jer je sve to jedno veliko sranje.
Ako ćemo već pričati o tome što je dosad napravljeno, i kad, onda bi bilo fer reći da je trg uređivao Kramarić, da su se u njegovo vrijeme sagradili Gradski bazeni, kružni tok, stadion je dobio rasvjetu, uredila se zgrada Grada u Tvrđi, i slične gluposti. Kako te stvari ne namjeravam prozivati velikim projektima, bilo bi pristojno reći da ni ovi projekti u zadnje vrijeme ne znače ništa. A da se ne vraćamo u doba rata... Sve u svemu, posljednja vlast bila je jednako štetna za Osijek kao i prethodne, no one nam barem nisu priskrbile image zatucane i zadrte sredine.
I da, volio bih vjerovati da crnac i musliman može postati predsjednikom SAD-a, no realnost je malo drugačija (to ti je zapravo slično kao i u Osijeku, volio bih da Đapić i Glavaš ne dobiju niti jedan glas, ali realnost je bitno drugačija).
|