#33:
Re: Dobro plaćaju, a nedostaje im doktora
Autor:
DanicaV
Postano:
24.12.2007. 18:57
idi kod svog lekara(prosudio po imenu) i neka ti on pomogne.
|
Nisam Daca (svakako me zvaše, ali Daca evo sad prvi puta), već Danica i ako netko tko je radio na hitnoj dijeli pacijente prema imenima , onda im vjerojatno i pomaže skladu s navodnim krvnim zrncima.
Danica je staroslavensko ime, pa kao tako sveprisutno na područjima ex-Yu, ako možebitno nisi čuo za Ljudevita Gaja i ilirski pokret, te književni prilog "Danica horvatska, slavonska i dalmatinska", onda otvori bilo koje narodne novine u kojima se isto tako objavljuju i propisi iz područja zdravstva i zdravstvenog osiguranja (npr. i Zakon o zaštiti prava pacijenata), a uredno bude i određenih broj odlikovanih gdje se u nazivima uredno spominje moje ime (uzmi za primjer NN 127/07. u kojem je izvjesna Waltraud Klasnic odlikovana
REDOM DANICE HRVATSKE S LIKOM KATARINE ZRINSKE
za promicanje moralnih društvenih vrijednosti kroz organizaciju i dopremanje humanitarne pomoći u Republiku Hrvatsku).
Moj doktor opće prakse npr. ne radi noću, a budući sam zdravstveno osigurana, imam jednako pravo da mi se pomogne, kao i svi ostali ljudi, uključivo pijance koje razvozite po kućama.
|