#41:
Autor:
sisibla
Postano:
19.12.2007. 9:42
Pa imaju jer je sada postalo "in" da ako ideš u srednju, onda si faca, pa pušiš, piješ, izlaziš svaku subotu do 2-3.
Za plakati je to što ja sa svojih skoro 17 vodim borbu kod kuće, samo da bih dobila pola sata duže (inače u 23 moram biti u krevetu), zbog toga što ne idem van u tvrđu, a dragi gospodin koji vozi tramvaj uopće ne stane na stanici, pa više vremena provedem na putu kući nego što budem van. U međuvremenu fino promatram kako s one strane ceste curice tek izlaze u štiklama i mini suknjama, iako pingvini žicaju za čaj.
Definitivno je za plakati.
Oni čekaju 18. kako bi išli van k'o svi normalni ljudi, a ne kada teg zabava počinje.
Ok to je sve u redu. Vjerujem da svi izlaze i da su svi izlazili u njihovim godinama. Ali ne vjerujem da su provodili svaku noć od subote na nedjelju kod frendice jer si tako pijan da ne možeš doć do svoje kuće. Žalosno je to što i kad bi stigao, roditelji bi te i pohvalili, možda.
Bez obzira na to što mi se stvarno često dogodilo da kada se vraćam sa rođendana il tako nešto, policajci okolo traže i ispituju bla bla, nikada me nitko nije zaustavio (možda se boje visine, jadnici XD). I bez obzira na to što mislim da se svi mogu uvaliti u bilo kojem kafu itd, ako ti roditelji imaju neke principe preko kojih ne idu, možeš se slikati, koliko god izgledao stariji.
Ok. S vremenom će se valjda to nešto promjeniti .. Ali mi je i ovo bolje nego da mi roditelji daju sve, da ja to iskoristim maksimalno tako da se sa svojih 17 vraćam kuć pred zoru, pijana k'o letva.
A jbg .. Nisam ja kul kao oni .. Pa ipak moraš biti netko i nešto u školi i društvu. Danas ako si subotu navečer, odnosno nedjelju ujutro, kod kuće, ako ne pušiš i ne piješ te nemaš dečka za dobru zabavu, nisi nitko i ništa
Bolesno, no dobro.
|