Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Parangal: Za ukrašavanje grada nema novca u proračunu! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

#31:    Autor:  aggy Postano:
tuzno, sramotno... razocarana sam...
al vazno da ce mi i ove god zvocat ona melodija u tramvaju... ma uzas

#32:    Autor:  Leyna Postano:
[kud cu sad za novu godinu...Sad

#33:    Autor:  koko Postano:
Ovo je nisko...
stvarno smo selo veliko...

#34:    Autor:  jedno hladno molim Postano:
ovi majmuni potrošili na kampanje 120 milijuna kuna a osijek nema para za jebene lampice....

#35:    Autor:  Broken flame Postano:
Ovo je bas jadno...i naravno sramotno...dok Zadar daje 400 tisuca,Zagreb 6 miliona itd..mi nemamo za jebene lampice i za docek nove godine..strasno!!A koliko se love potrosilo na kampanje..ma sramota....SadSad

#36:   Re: Parangal: Za ukrašavanje grada nema novca u proračunu! Autor:  sheila Postano:
e i aj da su im kapanje nile neke al i to je bilo jedan veliki promašaj...
ee na šta smo spali... Wink

#37:    Autor:  SmokeY Postano:
Bolje da su cuvali ovaj vatromet prije koji dana za novu godinu.

Cuo sam da ce Osijek ipak organizirati vatromet.
Podijelit ce svakome po jednu prskalicu i svi je trebaju zapaliti u ponoc da bi se kolko tolko stekao ugodjaj.

S.A.L.A.-M.A.L.A. Smile

#38:    Autor:  Kugla Postano:
Baš sam neki dan primjetio nešto što je zapravo vrlo očito, a to je da su npr. u Kapucinskoj cijelu godinu obješeni božićni ukrasi, pa jel ne može netko pritisnuti faking prekidač.

#39:   Re: Parangal: Za ukrašavanje grada nema novca u proračunu! Autor:  sheila Postano:
Kugla je napisao/la:
Baš sam neki dan primjetio nešto što je zapravo vrlo očito, a to je da su npr. u Kapucinskoj cijelu godinu obješeni božićni ukrasi, pa jel ne može netko pritisnuti faking prekidač.

strujaa strujaa strujaa... Wink

#40:    Autor:  Blofeld Postano:
sheila je napisao/la:
Kugla je napisao/la:

strujaa strujaa strujaa... Wink

Ne mogu ništa drugo reći nego da se, kao i obično, radi o običnoj krađi. Još u Osijeku kako-tako, makar o tom Parangalu nemam lijepe riječi, ali 6 milijuna kuna u Zagrebu pravi je sf. To bi moglo biti samo kad bi lampice imale rok trajanja 1 godinu, što mislim da nije slučaj, iako sam laik za lampice. Uz to, bolje je ne ukrašavati, nego loše ukrašavati.
Osijek031.com » Vijesti » Parangal: Za ukrašavanje grada nema novca u proračunu! Idite na Prethodna  1, 2, [3]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::