Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Sredinom tjedna snijeg, a temperature ispod nule Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

#31:    Autor:  snaša Postano:
Padaaaaaaaaaa....

#32:    Autor:  toni Postano:
A sad; bljuzga ! Wink

#33:    Autor:  Poppy Postano:
neću bljuzgu! oću pravi snijeg! do koljena. da je sve bijelo!

ovo je fuj! Sad

#34:    Autor:  DanicaV Postano:
hoću zimski raspust......... Sad

#35:    Autor:  allein Postano:
Jedino je bljuzga problem oko toga svega. Inače bih volio da napada snijega bar do koljena Smile

#36:    Autor:  Loona Postano:
Snijeeeg... osijek031.com smile

#37:    Autor:  Monstrum Postano:
a zašt ne pada više, a ne mogu se ni sanjkat, ni grudat, ni ništ, mogu napravit jedino neku bezveze ledenjaru i razbit nekom glavu, a to ni nije to, bezveze, a možd još i napada, neka podlogica je tu, pa onak do gujsce, toliko da napada da mogu pokucat komšiji na prvom katu i pitat ga jel mogu s njegovog balkona skakat dolje u snijeg Very Happy

Zadnja promjena: Monstrum; 15.11.2007. 9:31; ukupno mijenjano 1 put.

#38:    Autor:  cookies Postano:
fuuuuj bljuzga,, jutros mi se smrzli prstići dok sam čistila autić prekriven bijelom naslagom vlažnog snijega, brrrrrrr....

#39:    Autor:  Loona Postano:
@monstrume, ako toliko napada ja ću te pustiti da skačeš s mog trećeg kata u snijeg... Smile

#40:    Autor:  Monstrum Postano:
Loona je napisao/la :
@monstrume, ako toliko napada ja ću te pustiti da skačeš s mog trećeg kata u snijeg... Smile

pa jer ti želiš da ja poginem ? Sad pa nemoj tako, to je ipak malo previsoko, da je u vodu onda ok, al na snijeg ispod kojega je beton beton samo beton, uf

#41:    Autor:  Loona Postano:
Ma ne želim da pogineš, mislila sam ti samo razinu adrenalina podići Wink

#42:    Autor:  Monstrum Postano:
Loona je napisao/la :
Ma ne želim da pogineš, mislila sam ti samo razinu adrenalina podići Wink

heheheh pa moš mi onda i pištolj prislonit na glavu Laughing

#43:    Autor:  ruana Postano:
ja se sad digla i pogled kroz prozor imao mi je sta i pokazat, fuj, morat cu marte obut.... neda mi se, hocu ljeto

#44:    Autor:  allein Postano:
Nžalost, izgleda da je snijeg ispucao svoje Sad

#45:    Autor:  MissTake Postano:
hvala Bogu
Osijek031.com » Vijesti » Sredinom tjedna snijeg, a temperature ispod nule Idite na Prethodna  1, 2, [3], 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 3 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::