#268:
Autor:
osječankaFFOS
Postano:
30.04.2009. 13:41
..:: LooooooL javite se kad odrastete i budete znali sto govorite, ovako zaista ne mozemo razgovarati... XD samo me nasmijavajte i dalje... samopromocija XD LooooooL ::..
u svakom slucaju i bez obzira na sve, svaka cestitka i tebi tijekom studiranja, evidentno je da ces je trebati
|
pa ako ti ne znaš što znači termin samopromocija i ovo ti je novitet onda bi tebi trebala još koja godina studiranja.
ali eto, kako si pred završetkom studija i jednog dana ćeš ti "učiti" nečemu (iako će i to nešto biti vrlo upitno) i tuđu djecu - da se ne sramotiš - samopromocija (evo čak i strane riječi za to: self-promotion) se odnosila na to što u gotovo svakom postu sebe guraš u prvi plan, kako si ti, što si ti, koliki ti je prosijek, da ti ne plaćaš... promoviraš se na svakom koraku.. onda tupiš da su drugi sebični.. a tvoj je ego i samoljublje toliko da ti ni cijeli forum nije dovoljan.
ako ti opet bude trebala pomoć u razumijevanju napisanog (možda će riječi ego i/ili samoljublje biti malo prekrupne za tebe) - javi se..
žalosno je da si dogurala skoro pa do diplome sa riječnikom koji nije veći od onoga kojim barataju djeca u vrtiću.... zapravo, oprosti, proširen je i jednom izrekom na latinskom.
bit će da si ti jedna od onih koji imaju privilegije kada ti je tako bajno.
|
što se tiče komentara kako je nekima ovo godišnji odmor - opet ponavljam.. to se ne odnosi na ljude koji rade, uče i koji se trude. ono što sam ja željela reći, a očito nije dobro shvaćeno jest činjenica da nije u redu da oni koji rade i trude se, gube kolokvije zbog onih koje nije briga, koji ne vole to što studiraju i kojima besplatno visoko obrazovanje nije ni na kraj pameti.
što se privilegija tiče, nemam ih. imam točno ono što sam zaslužila i za što sam se izborila i ništa više, niti to želim.
e sada da se ne bi catherine slučajno ugušila pri pokušajima izgovaranja riječi koje su joj prekrupne i koje ne razumije - pokušat ću sljedeće prilagoditi i njoj : rijetko kome je u ovoj situaciji bajno i zato podržavam prosvijed. Međutim, smatram da nije u redu tražiti prava za jedne, oduzimajući drugima. Ako to ne možete shvatiti, i to je u redu.. jer i vi imate pravo na svoje mišljenje. Svima koji su organizirali blokadu- svaka čast jer su napravili dobar posao (unatoč tome što ja osobno ne podržavam metodu).
A sada, catherine daj si oduška.. vjerujem da će ti onaj prvi dio teksta biti malo teži za shvatiti, ali u drugom dijelu sam se posebno trudila prilagoditi riječnik - samo za tebe!
ja nemam namjeru više sudjelovati u ovome jer rasprava više nema nikakvog smisla.
svima puno sreće bilo po pitaju studija, blokade ili učenja novih riječi!
|