Zar nikome nije cudno sto nas mili predsjednik zadnjih 5 god bjezi od Osijeka kao vrag od tamjana, a u ovo predizborno vrijeme se pojavio najmanje 5 puta i zamislite svaki puta rukom pod ruku sa sisljagicem i bubijem.......kao sto svi znamo da je predsjednik stari partizan a sisko njegov vjerni ucenik nije nam tesko zakljuciti na koji nacin ce se voditi politika u nasem gradu......moram napomenuti da je i takva vlast legitimna jer proizlazi iz volje naroda i zato cu samo napisati - E MOJ NARODE, E MOJ NARODE.......zanima me samo kako ce sve funkcionirati - MATKOVIC- ne podnosi tudi autoritet i zeli biti sef..u kratko vrijeme dva puta zabio noz u leda ( prvo HSP-u a onda i svojim biracima) ....VRDOLJAK-ni slucajno ne smijemo zaboraviti najvecu lisicu osjecke politicke scene i ono najvaznije takoder ne podnosi tudi autoritet....i na kraju GLAVAS - tu bi se mogli zadrzati danima ali ovaj puta samo kratko..svi znamo kako zavrsavaju oni koji nemisle kao on i kako se on odnosi prema onima koji ne postuju njegov autoritet....biti ce vrlo zanimljivo, tri ˝sefa˝, tri egocentrika, tri glave ˝copora˝ a tako mali teritorij.......
|