#235:
Autor:
ivona_zg
Postano:
31.05.2009. 14:22
Samo dva posto građana Zagreba su purgeri, ja nisam, niti sam rekla da jesam. To otkud sam, tebe se ne tiče. Baš ne kužim zbog čega si tako nabrijan zbog toga što se na ovaj forum javio netko ko nije iz Osijeka?? Ili ti možda samo smeta što živim baš u Zagrebu? Al dobro, to su ti sitni kompleksi manjih gradova, a pogotovo te osječke struje koji naginje teškom regionalizmu.
Ako bolje čitaš, vidjet ćeš da sam napisala smo mi kao narod ovce, a ne Osječani, i nemoj mi stavljat riječi u usta,,,jer nisam za neka vrijeđanja.
To što si napisao za komunalije je istina isto tako je istina da je u zg najbolji standard,veće plaće pa samim time i najskuplje komunalije. To nije baš izmišljanje tople vode nego čista logika koja je vidljiva u svim europskim zemljama.Kad smo kod komunalija, nešto sam čula da vam je Đapić smanjio cijene,al dobro, to je isto vjerojatno iz njegovog vlastitog interesa,zašto bi to bilo išta pozitivno,kad vi samo znati pljuvati po svima.
Očito "purgerima" ne smetaju parade,stadioni,javni wc-i,jer Bandić opet pobjeđuje koliko god vama to bilo žao.Očito ima razlog,očito čovjek nešto ipak i radi,osim što lupa pare na nepotrebna sranja.Ponavljam,nijedna vlast nije savršena,ili ti imaš primjer jedne savršene? Trebalo bi skupit pluseve i minuse i na temelju toga dati realnu ocjenu.
Vinkovci,Šibenik? Ne razumijem zašto ti ljudi glasaju za HDZ ako im je tako loše.Po mom mišljenju,nije im nimalo loše. Ipak,to ne možeš uspoređivati sa situacijom u Osijeku i kako možeš reći da to nije neki argument?? Pa šta ti misliš,odakle vam novci dolaze,jel ti ne kužiš da se to sve rješava lobiranjem,pa čak i moljenjem,,,neće ti nitko ništa pokloniti,al eto živi bili pa vidjeli,kako će HDSSB i Bubalo ako pobijedi funkcionirati s Vladom i kako će vama biti.To će biti zanimljivo promatrati.Iako,HDDSB zna udarit u žicu napaćenog i ratom isrcpljenog naroda.Ratni heroj a ne zločinac,inati se slavonijo itd itd,,,kome se treba inatiti? Pa ta stranka u svom programu ima "inati se slavonijo".mislim,možete se vi inatiti,al od toga nema koristi. al ima kruha i igara i narod na to nažalost pada.U svakom slučaju,sretno,nadam se da neće biti INATI SE SLAVONIJO,ODO JA U LJUBUŠKI
|