Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » [izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 14, [15], 16, 17  Sljedeća  :| |:

#211:    Autor:  studenac Postano:
Evo pobjednička ekipa..., večeras u retfali na v.p.g. ! osijek031.com smile

Photo-0005.jpg
 Opis:

Skini
 Datoteka:  Photo-0005.jpg
 Veličina:  9.21 KB
 Skinuto:  122 put(a)

#212:    Autor:  TataMata Postano:
Mogo si ih malo bolje opalit Smile

#213:    Autor:  studenac Postano:
Umalo jesam..., Cool

#214:    Autor:  hengl Postano:
A jel dopuzao i tenisač Matković? Seljo-beljo imidž se najbolje popravlja tenisom. Najjači su mi ti što zavole tenis tek kad uđu u politiku. Samo čekam koji će prvi osječki kradljivac zavoljeti golf. To je još veća fora. Nešto se šuškalo da bi Uikom napravio neki golf teren na lijevoj obali Drave? Ima l šta od tog?

#215:   Re: [izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om Autor:  lufus Postano:
Pa obzirom da je Glavaš spašavao Sanaderov zakon o golfu, ništa me ne bi iznenadilo.

#216:    Autor:  hengl Postano:
Pa da kak se nisam do sad sjetila. To su oni zato tako nabrzaka donjeli. Gledam malo prije na OSTV četvrtoplasiranog sa Rolland Garossa prof. Josipa Vrbošića. Ajd makar je korektan pa priznaje pušing za razliku od svih ostalih gubitnika. Ja sam mislila da će on u 58. godini sad objesit kopačke o klin kad ono on se priprema već za 2013. Sad nije imao vremena za kampanju, a do 2013 će imati previše pa će se umoriti pa ko će onda biti kriv. Čini mi se da će on najbolji rezultat polučiti tek 2017 pa do tad ko živ ko mrtav

#217:    Autor:  ivona_zg Postano:
jel vam ovaj bubalo zdrav? mislim,ono 100 posto zdrav? malo čudno izgleda,,,i priča,,,i slini,bljak

#218:    Autor:  ivona_zg Postano:
vi ćete tako mirne duše poludebilima,prebjezima,otpadnicima predat vlast u ruke....jadna slavonija,sad je još i jadnija

#219:    Autor:  rođena u Osijeku Postano:
Ti si ovdje nova, kao i ja, ali ti svejedno dajem 5 kikača

#220:    Autor:  ivona_zg Postano:
hehe tnx šta god to značilo Sad
tema za seminarski su mi izbori,al na ovom vašem forumu sam se zadržala već 2 sata,nisam mogla odolit da se ne ulogiram Razz
u svakom slučaju,kad budem znala kaj su kikači i kak se poklanjaju i ja ću tebi dati Smile)

#221:    Autor:  lufus Postano:
ivona_zg je napisao/la :
vi ćete tako mirne duše poludebilima,prebjezima,otpadnicima predat vlast u ruke....jadna slavonija,sad je još i jadnija

a kaj je u zagrebu netko bolji na vlasti? Very Happy

#222:    Autor:  ivona_zg Postano:
pa ja ne znam šta vi oćete točno.al nekako,ja baš nisam u toj politici,al jbm mater,kako ćeš glasat za čovjeka koji ko pokorno pseto sluša monstruma koji je tjero ljude da piju solnu kiselinu or sth i za nekog ko je hladno sklopio koaliciju s ljudima koje je kakti mrzio jučer.ma užas
mi smo zadovoljni s banderasom Smile nijedna vlast nije savršena,bože moj.

#223:    Autor:  rođena u Osijeku Postano:
evo ti još 5

#224:    Autor:  ivona_zg Postano:
evo ti tebi 5!! Smile Smile Smile

#225:    Autor:  studenac Postano:
ivona_zg je napisao/la :
pa ja ne znam šta vi oćete točno.al nekako,ja baš nisam u toj politici,al jbm mater,kako ćeš glasat za čovjeka koji ko pokorno pseto sluša monstruma koji je tjero ljude da piju solnu kiselinu or sth i za nekog ko je hladno sklopio koaliciju s ljudima koje je kakti mrzio jučer.ma užas
mi smo zadovoljni s banderasom Smile nijedna vlast nije savršena,bože moj.

O čemu ti ? osijek031.com smile
Osijek031.com » Vijesti » [izbori 2009.] Gordan Matković koalirao sa HDSSB-om Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 14, [15], 16, 17  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 15 / 17.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::