a šta je sa svim stipendistima i onim studentima koji trebaju riješiti ispite kako bi se mogli na vrijeme prijaviti za dom, šta je s onima koji u 6.mj. ne žele ići na predavanja nego riješiti ispite i tražiti posao?? i ZAŠTO SE BRANE KOLOKVIJI??? nas su danas otjerali iz učionice, pa gdje to ima? podržavam taj zahtjev za besplatnim školovanjem, nisam bila u toj situaciji i ne mogu ni zamisliti kako je onima čiji roditelji to jedva financiraju, blokirat ću nastavu i iskoristiti pravo na izostanke kad budu nadoknade, ALI DAJTE MI PRAVO DA RIJEŠIM ONO ŠTO MOGU SADA PREKO KOLOKVIJA!! meni je to ono nejnebuloznije što se događa trenutno na faksu, da se ljudima brani ono što je kolko-tolko postignuto bolognom-rješavanje ispita preko kolokvija!! kako da izjasnim svoje i razmišljanje mnogih drugih kolega s faksa kad od zatucanih prosvjednika ne možemo doći do riječi, i tko su ti ljudi uopće da meni brane moje pravo na polaganje kolokvija i održavanje predavanja. ja se trebam zaposlit slijedeće godine i ono što sada radim po planu i programu meni stvarno treba, kad ću to naučiti ako ne sada??
|