#194:
Autor:
toma_os
Postano:
01.03.2011. 20:47
Nemojte zaboraviti ostalu ekipu, nije HDZ jedini…
Neželjeno dijete HDZ-a - HDSSB je jednako kriv za ovo što se događa u Osijeku i Slavoniji.
Do sada smo bili taoci Glavaševa ludila, konačno je došlo vrijeme reći dosta i njemu i njegovoj ekipi.
Neki dan Man with balls kaže kako mu je razlog bavljenja politikom saborski mandat, odlazak Sabor i preseljenje u Zagreb, dakle HNS=HDSSB=HDZ.
Pogledajte po Baranj što ekipa iz HSLS-a ima i kako živi, otkuda novac za desetke pa i stotine hektara voćnjaka i vinograda…
Gordan Matković ima u NK Osijeku 20 000 kn mjesečno neto, za što, što on to tamo radi???
O SDP-u dovoljno govori činjenica da je glavni strateg ekonomske politike Slavko Linić koji ima putra na glavi jednako kao i Ivan Šuker (doduše Šuker ima višu, a Linić visoku stručnu spremu ).
Ako mislite da je SDP neka alternativa ovoj bandi grdno se varate, proguglajte Alena Prnjata i pogledajte u kojoj je tvrtki zaposlen…
Bjeloglavi sup nije samo simbol žene koja izvrsno govori engleski jezik već cijele naše političke scene od predsjednika mjesnog odbora do predsjednika Sabora, jer svi su oni lešinari, bez obzira kojoj stranci pripadali, obrušeni na ovo malo zdravog tkiva koje nam je ostalo i ako ne izađemo na ulicu i kažemo dosta ostati će samo kosti…
|
Točno to! Samo ne vidim da si spomenuo HSP. Oni su još već lopovi od svih nabrojanih. Samo znaju svijeće palit na Trgu Ante Starčevića kao na groblju i preko TV vijesti šire mržnju među ljudima.
|
I HSP je tu s istom ekipom, kolika je to doza bahatosti, prepotencije i bezobrazluka najbolje oslikava spomenik Anti Đapiću na Trgu dr. Ante Starčevića.
(Ovo je moja oporuka … III. Zabranjujem svaki spomenik i svaku javnu počast. Jer ako sam zaslužio živjeti u sladkoj uspomeni naroda hrvatskog, ja sam si spomenik ostavio u mojemu životu i u djelih mojih, a narod ima na korisne stvari trošiti…
U Zagrebu 26. srpnja 1895.)
pokušavaju prosvjednike "odgovoriti", "uvjeriti" "bacit sumnju" kojekakvim izjavama npr.da su prosvjede organizirali recimo HDSSB-jci, kohortaši i što već ja ne znam ..uglavnom dobijem dojam da poneki žele razuvjeriti one koji još uvijek razmišljaju da li se priključiti ili ne..i one koji nisu načisto.
|
Ako u subotu na istom mjestu vidim natpise kontra HDZ-a, HDSSB-a i svih ostalih to će biti znak kako smo postali svjesni sve pljačke i poniženja koje traje dva desetljeća i kako svi oni, a s njima i bankari, tajkuni, lažni branitelji, ratni profiteri i sve ono loše što se nakotilo u ovom napaćenom društvu u proteklih dvadeset godina, trebaju dobro promisliti koji idući potez povući...
Ukoliko ne vidim takvih transparenata, ne čujem povika protiv svih od bjeloglavog supa, preko glave do ante the giant đapića i sve ostale bagre, tada smo stvarno stado ovaca i ništa bolje od ovoga što imamo nismo ni zaslužili….
|