#193:
Autor:
errrr
Postano:
11.05.2009. 23:22
Koliko je takvih Glavaša još u Slavoniji, a tek u cijeloj Hrvatskoj, koji su sebi omastili brk, a za narod ih boli qurac, oduzmi, prodaj, pa opet oduzmi i uvali starom vlasniku po neznam koliko duploj tarifi.
|
Da je Glavaša bolio quratz nebi 91. ostao u Osijeku i organizirao obranu grada, već bi kao svaki pravi esseker zdimio put Zagreba ili još i dalje, izvan granica lepe naše. U tom slučaju Osijek ne bi morali dolaziti braniti mi iz okolice i iz cijele Hrvatske i svijeta, a vi koji ste pobjegli bi kao sudionici pokvarenog i neravnopravnog rata, malo drugačije gledali na ovu presudu. Čak se i mnogi koji nisu desnica slažu da je proces politički montiran i obično izvršenje naloga belosvetskih jebivjetara koji žele izjednačiti krivnju žrtve i agresora. Nije za đaba najbolji prijatelj Carle del Ponte upravo drug Mesić (pas mu jebo mater).
Pretvorba i privatizacija i eventualni gospodarski kriminal se nikako ne mogu dovoditi u svezu s ovom presudom niti ona može biti opravdanje za Glavaševu krivicu po tim pitanjima.
Ukoliko u narednom vrlo kratkom periodu ne padne Vlada Ive Sanadera zbog ove sramotne presude, i ne samo zbog nje već i zbog smišljenog zločina kojega Sanader zbog toga što mu mi Slavonci nismo osobito dragi, provodi otkako je došao na vlast, ustavri u kontinuitetu HDZ politike od devedesetih o čemu najbolje svjedoči upravo sam Glavaš jer je bio provoditelj iste, trebamo se pokriti ušima i zauvijek zašutjeti.
Inače nisam namjeravao glasati za Bubala, ali sada, bogme hoću!
Moj mali doprinos ovom ratu koji slijedi, ratu do istrebljenja i konačnog pada dalmatinera Ive Smradanera.
|