Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Matković Thompsona poziva u Osijek Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, [13]  :| |:

#181:   Re: Matković Thompsona poziva u Osijek Autor:  imart314 Postano:
dino_bno je napisao/la :
Treba ovakav koncert Osijeku, jedva čekam....to je moje mišljenje
normalno da treba bar jednom mjesečno da se ne zaboravi!!!! Ratata... evo ti!

#182:    Autor:  spremačica Postano:
ma reći ću samo još jedno, svi vi koji sad tu se prepirete uzmide udžbenik iz pov. i čitajte čitajte i čitajte, možda skužite ko su bili ustaše a ko partizani i četnici

#183:    Autor:  Svebor Postano:
http://www.thompson.hr/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=144

evo, fanovi tupsona neka dođu na kirvaj u Viroviticu 18. kolovoza. cijeli mjesec je jedan veliki kirvaj... Very Happy
što je dobra stvar.
koncert je na otvorenom i ulaz je besplatan.

#184:    Autor:  justice Postano:
spremačica je napisao/la:
ma reći ću samo još jedno, svi vi koji sad tu se prepirete uzmide udžbenik iz pov. i čitajte čitajte i čitajte, možda skužite ko su bili ustaše a ko partizani i četnici

koja to knjiga tj.uđžbenik iz povijesti stavlja na jednu stranu ustaše a na drugu partizane i četnike???

#185:    Autor:  Mladjo Postano:
justice je napisao/la :

koja to knjiga tj.uđžbenik iz povijesti stavlja na jednu stranu ustaše a na drugu partizane i četnike???
taman sam htio napisati, nadam se da se radi samo o lapsus linguae

#186:    Autor:  MissTake Postano:
luce je napisao/la :
On je car kakvog nema! Tko ga ne voli ne voli ni Hrvatsku niti je postuje!

bolju izjavu nemoš' čut ni na izboru za miss svijeta

zeros je napisao/la :
justice je napisao/la:
dijete drago većina onih koji slušaju tupsona slušaju i cecu...

upravo to...žalosno..ali tako je to

e kad svi vole vrtiti žarulje

luce je napisao/la :

To je Severina, a ne Thompson

seferina je ogledni primjerak pevaljke koja ni sama ne zna što bi radila sam da dobije pare, umjesto da izabere određeni stil i da se fura....

kod njeg moš' čut svega od Hrvatice do Gas-gas--čista narodnjačka stvar

svaka čast, treba para za kondome

paperje je napisao/la :
IVICE, UDAJ SE ZA MENE!!!!!!!!!!

nadam se da si ovo pisala u bunilu
ili kako bi rekla tonya http://hr.wikipedia.org/wiki/Ironija
osijek031.com smile

#187:    Autor:  spremačica Postano:
Mladjo je napisao/la:
justice je napisao/la :

to ti oču reći ; isto sranje drugo pakovanje

uvijek će jedni bit za ove, drugi za one, netko voli thompsona netko ne, neki misle da je on ustaša iako neznaju točno ni šta znači bit ustaša, ili četnika ili neznam ti ni ja šta više, naravno ima on pjesme koje nisu ok, ali opet na zrinjevac borbaš može dovest one cajkuše i neznam ti ja kakve pevaljke, a kad treba thompson doći odma neki prosvjedi i šta ti ja znam

#188:    Autor:  DonQuijote Postano:
na zrinjevac borbaš može dovest one cajkuše i neznam ti ja kakve pevaljke, a kad treba thompson doći odma neki prosvjedi i šta ti ja znam

potraži malo po forumu, pa ćeš vidjeti da su prosvjedi bili i oko folk parade. ne možeš vjerovati, ali ima nas koji ne volimo ni tonsona ni cajke.

#189:   Re: Matković Thompsona poziva u Osijek Autor:  spremačica Postano:
briga me šta ti slušaš!

#190:    Autor:  Mladjo Postano:
spremačica je napisao/la :
Mladjo je napisao/la:
justice je napisao/la :

to ti oču reći ; isto sranje drugo pakovanje

uvijek će jedni bit za ove, drugi za one, netko voli thompsona netko ne, neki misle da je on ustaša iako neznaju točno ni šta znači bit ustaša, ili četnika ili neznam ti ni ja šta više, naravno ima on pjesme koje nisu ok, ali opet na zrinjevac borbaš može dovest one cajkuše i neznam ti ja kakve pevaljke, a kad treba thompson doći odma neki prosvjedi i šta ti ja znam
o bože

#191:   Re: Matković Thompsona poziva u Osijek Autor:  Evil Poodingh Postano:

ovo me podsjetilo sve na to iz filmica, tj na dio od 4:56 nadalje...

#192:    Autor:  heart3 Postano:
osijek031.com smile koliko to nisam vidjela...
Osijek031.com » Vijesti » Matković Thompsona poziva u Osijek Idite na Prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, [13]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 13 / 13.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::