#179:
Re: Dvojica Osječana uhićena u Paragvaju zbog šverca droge u želucu
Autor:
markonato
Postano:
17.01.2011. 22:58
Ponovno pokušavam objasniti da ja nisam niti na jednoj strani,NEUTRALNA RAZUMIJEŠ??!!??!! Ne poznajem mladiće,a pogotovo da smo u krvnom srodstvu. Niti pljeskat,niti branit,niti sudit...to je moj izbor!! A ti blaćenjem niti pomažeš obitelji,niti ćeš koga opametiti,niti ćeš nekom postaviti mišljenje da i društvo misli da je to krivo što rade!!!!
Ulogirana sam kao i ti na 24 i osijek..??? NE BRANIM NIKOG AKO TI MOŽE TO DOPRIJET DO GLAVICE PO 10 PUT PIŠEM
BTW Teško bilo shvatit kad sam samo kopirala tekst.A niti u jednom trenutku nisam nekoga uvrijedila i rekla da su glupi oni koji ih osuđuju-nemoj mi prišivat nešto što nisam napisala. A jebiga ja vam nemogu pomoći,ja svoje mišljenje imam koje neću promjeniti-i glupo je što to uopće pokušavate..A prijateljica im nisam ipak sam se ja malo prije njih rodila! Živio
|
Nisam ulogiran na 24 sata, nego sam samo čitao komentare i vidi na što naiđem:
blackbox: Lijevi je samo u šoku jer mu je ovo prvi put,a Tobleru možda i ne. Miško šta ti je ovo sve trebalo,ajde uz tebe smo,koliko možemo biti!!!!
a ista osoba napiše i ovo:
blackbox: Svi vi pametnjakovići koji ste se našli komentirati nešto o čemu ne znate, gadite mi se.. To je naša Hrvatska i Hrvati,jedva čekaju neko sr*nje da se dogodi pa da mogu komentirati. Podsjećate me na onu pripovijetku "Tri none",naravno ako ste bili na satu hrvatskog kad se to učilo. Kada malo mučnete svojim glavicama,shvatili bi.. Kako mogu njih dvojica to sami odradit,prvo odakle im novac za put? Viza? New York,pa Paragvaj...da već vidim kako Vam se lampica polako pali. Iza toga netko stoji,ili su bili prisiljeni,ili nešto slično..
A ovdje napišeš:
Ne bavite se njihovim kaznama,i zlonamjernim komentarima - jer tko je od vas bez grijeha neka prvi baci kamen.I ne shvaćam ljude koji tu komentiraju,a nemaju mozga da spoje tako laganu stvar. Da baš bi zbog 350 grama išli u Paragvaj, yeah right!!! Oni su sitne ribice,i dok su njih hapsili (zbog 350grama)-prošao je netko sa kilama kokaina. Eh naivčine!!! Zato nam i je država u ku*cu zato što vjerujete svemu baš kako je napisano! Ne daj te da vam farbaju oči! Živjeli!
|
A i ovo:
Zato ja ne govorim o onome što neznam. Da možda ne znam šta se iza toga skriva,vjerovatno bi isto kao i ti naivno osuđivala,i vjerovala svim medijskim natpisima. Vjeruj mi da ta 2 mladića nisu imali za vizu,a kamoli put do Amerike. Jer prvo su išli u New York,gdje su poslije išli do Paragvaja. I da ne spominjem da su morali imat još početnu vulu za koku,i za povratak i za smeštaj! Da ispričavam se,nije ih nitko poslao i dao početni kapital. Oni su imali novaca za sve to!
|
Stvarno neutralno i nepristrano i uopće ih ne poznaješ. Znaš nije lijepo lagati, a kad već lažeš budi malo pametnija, ali s obzirom tko su ti prijatelji ni ne očekuje se bolje, rekoh već pored takvih prijatelji ovim dilerčićima ni ne trebaju neprijatelji, krasno ih branite.
|