#162:
Autor:
Svebor
Postano:
08.08.2008. 17:33
a da jednostavno izbacimo slovo U iz abecede i time završimo prič_?
i dalje mislim kako nije trebalo u kvalifikacijskom srazu Hrvatska - Izrael izostaviti tradiciju puštanja pjesme "Lijepa li si". dobra je to pjesma. pogotovo za tekme i slične priredbe. na stranu što je thompson kreten no za te pare, uvjeren sam, mnogi od nas koji tipkamo na forumu bi možda došli u kušnju i sami postati kretenima. ima pjesama njegovih koji ljudi vole i to se poštuje kao što netko poštuje i borin čorbin umjetnički opus ne ulazeći u njegov svjetonazor s kojim se možda i ne slaže. ako zapjeva jasenovac i gradišku, hapsit će ga, globit će ga! takav je zakon.
ZDS se vikalo puno prije tupsona i grubih ratova 20og stoljeća. jer da nije, možda bi danas svi pričali mađarski.... mislim da je najbolje ovako kako sada je. hvala svima onima koji su napravili da mi možemo ovako lijepo filozofirati i mirno ćakulati hrvatskim jezikom i o nuklearkama kojih možda uopće niti neće biti i o tome što će biti dogodine... do 5.8.2009. - tko živ, tko mrtav.
ima mjesto gdje su pompozno najavljivali thompsona pa i tiskali plakate s naznakom da će on nastupiti iako tupsonu to mjesto nikada nije bilo previše drago... uglavnom zbog nedovoljnog odaziva publike. sada će taj prazan termin, kako se priča, popuniti Halid Bešlić!
po završetku ovog posta idem razmišljati kako i od čega sutra kupiti kruh, platiti režije, rasporediti gradivo za učenje povodom jesenskih rokova... to su ipak puno važnije stvari u životu.
hvala na razonodi, zdravi i veseli bili!
|