#29:
Re: Festetić:Pivarski dani Tvrđi su donijeli samo pijance i
Autor:
the_beast
Postano:
13.10.2007. 17:12
najbolje bi bilo da se cjelokupna mladež u gradu Osijeku baci s mosta i pokuša ostati na dnu, gdje bi mogla kreirati nekakav svoj "UNDERWORLD", možda bi tako svim bakicama i djedovima olakšali ostatak života u ovom gradu. Problem ne leži u buci i pijanoj mladeži, problem leži u svijesti cjelokupne starije populacije. Za njih je mladež iskvarena, nadrogirana, pijana - u redu, prihvaćam to stajalište, ali pružite mi vi stariji dobar primjer ponašanja. Ponudite NAM neke kvalitetne sadržaje da ovaj očaj od života pretvorim u nešto kvalitetnije, da mi se cijeli tjedan ne svodi na razmišljanje što ću i kamo ću za vikend, a kada dodje vikend, da ne moram gledat "sve te pijanje maloljetnike" kako prave budale od sebe. Da vas uistinu zanima kako je mladima, pitali biste ih, ali ovako, imam osjećaj da vas boli neka stvar. Oprostite na ovakvoj količini frustracije, neke stvari jednostavno se ne mogu zaobići. Ako se "oni" usude rušiti nešto što ovom gradu i njegovoj "mladeži" pruža zadovoljstvo jednom u godini u trajanju sedam dana, onda se mi makar mozemo potruditi da se ostatak svog života zapitaju što bi oni mogli učiniti za nas...
|