#17:
Re: Najmanje 150 studenata ispisalo se s osječkog Pravnog fa
Autor:
pero122
Postano:
04.10.2007. 20:08
Tek kad sam nedavno diplomirao pravo shvatio sam nešto.
A to je da su studenti u Osijeku a i u Hrvatskoj hrpa lijenčina i neradnika!!!!! Samo seru okolo, prigovaraju a ništa ne uče!!
I da kad prigovaraju i kad se bune u 90% slučajeva to je zbog količine gradiva koju treba svladati i težine ispita, u tom su najglasniji.
A tolko većih problema postoji na tom pravu i na ostalim fakultetima gdje se eklatantno gaze studentska prava da bi se imalo prosvjedovat svaki dan u godini za nešto. Ma 50% studenata na pravu ne pripada tamo i višak su i to je najveći problem po meni. Jer se steče dojam da je pravo klošarski fakultet koji može svatko upisati a kad zapne na nekom ispitu ajmo su bunit, ajmo se prebacivati, ajmo tražit bezuvjetni i ostala sranja!!
Ja znam da je su ovi navedeni profesori seronje, i može se prigovarat Jeliniću i Maganički zbog milijun stvari (ja Jelinića osobno ne mogu smislit, čovjek je totalni egotrip, zaljubljen u sebe i bez ikakve veze sa stvarnošću), ali za prolaznost im se u zadnje vrijeme ne može prigovoriti. I tu se vidi da taj Damjanović nije zakoračio na fakultet ko zna kad, jer da je znao bi da kod Jelinić u zadnjih godinu i pol, dvije, na društvima i ugovorimo redovno prođe pismeni oko 40tek studenata od kojih vise od pola i položi ispit na kraju. A i iz gpp je prolaznost puno veća u zadnjih pol godine od kad ga je Maganička preuzela, sam na zadnjem roku preko 30 ljudi prošlo pismeni (a da ne govorim o svima koji su u drugom mjesecu, njih oko 120 bez usmenog položili gpp.)
Puljko je već druga priča, njemu bi se imalo šta prigovoriti u vezi prolaznosti, ali isto tako i recimo Ljubanoviću mlađem, upravno pravo u zadnje vrijeme od cirka 150 ljudi položi npr. 4 kao na zadnjem roku, pa ustavno kod Lauca, nacionalna kod Engelsfeld itd. Al njih Damjanović ne proziva(osim Puljka) možda nikad nije ni čuo za njih.
Uglavnom nemam pojma ko je taj Damjanović i dal opće studira na pravu, al vidio sam tipa na tv i iskreno meni izgleda koda im preko 30 godina najmanje, da je učio kad je trebo ne bi sad više bio student. Iskreno ovo mi izgleda ka skupljanje bodova za predizbornu kampanju. Sjetio se on lijepo, inače član hss, doći mal na fakultet i prolistat novine od zadnjih par mjeseci vidjet zbog čeg su se bunili studenti prije, pa odlučio ponovit predstavu i pozvat novinare!!
Di ćeš lakšeg skupljanja studentskih glasova, dva mjeseca prije izbora!!!
|