Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Pogledajte izložbu "Kartonske kutije" Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5, 6  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  CatCloe Postano:
bazooka_joe je napisao/la:
Mogu čak reći da mi se ideja i sviđa, uvijek sam se 'palio' na kartonske kutije Smile
No, ozbiljno, okej su mi instalacije koje zahtjevaju interakciju.

i ja se palim na kartonske kutije... još kad bi mi dozvolili da se bacam po njima.. sreći nikad kraja.. osijek031.com smile

#17:    Autor:  DonQuijote Postano:
CatCloe je napisao/la:
i ja se palim na kartonske kutije... još kad bi mi dozvolili da se bacam po njima.. sreći nikad kraja.. osijek031.com smile

svojedobno sam preko studentskog povremeno radio na prijemu robe u alastorovom skladištu, pa kad bismo istovarali kamion s kutijama nekog mekog sadržaja, poput ubrusa, maramica, toalet papira i sl. kakvo je to znalo biti iživljavanje kad nadređeni nisu gledali! skakanje s vrha napunjenog kamiona na istovarene kutije, valjanje i gaženje po njima... divota! Smile

#18:    Autor:  maxxp Postano:
Prestanite se razmetat velikim mislima...sve je tako jednostavno.
Mlada umjetnica je tek diplomirala, i sasvim logično da je rodni grad podrži, zar ne?

#19:    Autor:  diva Postano:
ajwar je napisao/la:
diva je napisao/la :

Sta li je bilo ono blato kada smo ga kao klinci lijepo oblikovali s rupom u sredini i fino pljunuli , pa ga pukneš - e da mi je ponovo u dio te umjetnicke priče.

eeee, to je ono najiskrenije i ono čemu umjetnici teže, povratak na ono iskonsko i najiskrenije oblikovanje. samo šteta što sa vremenom "zaboravimo tako oblikovati" pa pokušvamo ponovo, neki sa više uspjeha neki sa manje!!

e...ajwaru jesi li od pržene paprike ? njammm
a i tvoj recep zaboraviše mnoge umjetnice.

#20:    Autor:  DonQuijote Postano:
@ajwar
postavi instalaciju kuhanja ajvara, ti kuhaš, ljudi dolaze i gledaju... odmah možeš i prodavati! i sve to u nekom izložbenom prostoru, hdlu-u ili waldingeru...

#21:    Autor:  diva Postano:
maxxp je napisao/la:
Prestanite se razmetat velikim mislima...sve je tako jednostavno.
Mlada umjetnica je tek diplomirala, i sasvim logično da je rodni grad podrži, zar ne?

Podržavamo mi naše umjetnice, ako treba spakovat ćemo je u jednu od dijelova instalacije zacelofanirati i poslati u jedan od TCentara da im pod umjetničkim dojmom poslaže suvišnu i odbačenu ambalažu.
A i ja ću se nastaviti čuditi ovom genijalnom idejom tako da je podržimo u daljnjem istovjetnom oblikovanju.

#22:    Autor:  ajwar Postano:
diva je napisao/la :

e...ajwaru jesi li od pržene paprike ? njammm
a i tvoj recep zaboraviše mnoge umjetnice.

naravno da je pržena paprika u pitanju, ali bez patliđana Very Happy
nebi rekao je to recept(bio bi griješan kad bi to rekao Very Happy), nego moje viđenje svega toga osijek031.com smile

#23:    Autor:  ajwar Postano:
DonQuijote je napisao/la :
@ajwar
postavi instalaciju kuhanja ajvara, ti kuhaš, ljudi dolaze i gledaju... odmah možeš i prodavati! i sve to u nekom izložbenom prostoru, hdlu-u ili waldingeru...

neeee, nisi to trebao s tim u javnost Laughing pripremam neki projekt, bit ćete pozvani - obećajem!!!
ja i 10 baba kuvamo ajvar... ostalo ćete vidjeti kad bude vrijeme... Cool

#24:    Autor:  diva Postano:
konačno umjetnički realizam u našem gradu , daj požuri sa kuhanjem. Možeš pozvati i mlade umjetnice da bace nešto od viđenog na papir. samo da im ne spricne paprika u oko.

#25:    Autor:  fatcat Postano:
ajwar je napisao/la:
Jel nije to onda 11 baba... Rolling Eyes

#26:    Autor:  bazooka_joe Postano:
diva je napisao/la:
konačno umjetnički realizam u našem gradu , daj požuri sa kuhanjem. Možeš pozvati i mlade umjetnice da bace nešto od viđenog na papir. samo da im ne spricne paprika u oko.

Višak možemo odmah u kutije upakovati. Very Happy

#27:    Autor:  ajwar Postano:
fatcat je napisao/la :
ajwar je napisao/la:
Jel nije to onda 11 baba... Rolling Eyes

istina!! to je onda 11 baba apostola Very Happy

#28:    Autor:  njofra_13 Postano:
Ovo je uzas kak si nas Osijek smije to dopustit takve uzase pa to mogu i ja napravit kod kuce sam nabacas kojih stotinjak kutija u hodnik i imas "izlozdu"!!!!!

#29:    Autor:  ajwar Postano:
njofra_13 je napisao/la :
Ovo je uzas kak si nas Osijek smije to dopustit takve uzase pa to mogu i ja napravit kod kuce sam nabacas kojih stotinjak kutija u hodnik i imas "izlozdu"!!!!!

ooo djete drago Very Happy milo moje...joj joj... osijek031.com smile

#30:    Autor:  bazooka_joe Postano:
diva je napisao/la:
Jako dobra instalacija na kojoj sam se zadrzala cijelo popodne da je usmjerim u bolje komunikativniji pop art.

Ovo nisam ni skužio! Aaaaaaaaaaaaaaaa! Smile
Neke su stvari zbilja vidljive samo oku ranoranioca ;-)
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Pogledajte izložbu "Kartonske kutije" Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4, 5, 6  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 6.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::