#19:
Re: Bubalo: Zračna luka Sanaderova sramota
Autor:
Blofeld
Postano:
22.09.2007. 14:52
Ljudi moji. Kao osobni svjedok druge čistke u Županiji kad je 2004. Glavaš nakon izvanrednih izbora zasjeo u stolac predsjednika Županijske Skupštine moram Vas ispraviti i uputiti na moj prvi post. Glavaš i Bubalo su krivi bez obzira na valst u Državi (podsjećam tada je vladao SDP, poslije HDZ - u kojem su tada bili i Bubi i Glavaš pa tek onda je nastao razlaz). Možete i ne morate mi vjerovati ali Bu-bi-ju je po Glavaševom nalogu najurio onu ekipu iz Županijskih službi koja je to mogla riještiti. Neću Vas daviti s pojedinostima ali pogledajte stranice Županijske kronike i službeni glasnik sa treće sjednice novoizabranog poglavarstva u 2004. godini i vidjet ćete imena osoba koje su smijenjene i najurene i nakon toga od 300 činovnika u županiji nema nikog tko to može projektno uobličiti. TO JE SVA ISTINA I KRIVNJA JE SAMO GLAVO-BUBIJA ili BUBO-GLAVE. Bolje zvuči Bubo-glava ili Bibi-glava ili bubi-glava ili... Stavite TOPIC pa da se sprdamo, JEEEEEEE
|
Glavaš je unakazio grad, tu se ne treba posebno prisjećati prošlosti. Koliko znam, taj sustav Ils je u nadležnosti državne kontrole leta, ili tako nešto (ako netko zna točnu situaciju, neka me ispravi). Mislim, stoga, kad bi i bilo mogućnosti za ugradnju sustava u ZLO, Sanader bi to blokirao, sve dok je Glavaš u igri. Osim toga , radi se o smiješnim novcima za državu, da hoće kupili bi novi sustav za čas.
Ja znam za jedan sličan problem, i tu sam poprilično upućen u stvar, a to je autocesta do Osijeka. Naime, tehnički, cesta je već mogla biti ovdje. No Sanader je odlučio blokirati lovu kad se razišao sa Glavašem, iako se radi o relativno malom iznosu u odnosu na neke druge autoceste u Hrvatskoj. Dionica do Đakova također se usporavala, uostalom već je gotova, jer su odlučili maksimalno približiti otvorenje izborima. Đapić je čak imao pravo kada je rekao da sukob s državom ne može koristiti ovoj regiji. Mislim da je nužno maknuti Hdssb sa vlasti, ma što mi mislili o bilo kome.
|