Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Fotke Marine Filipović u meksičkom udžbeniku o fotografiji Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  fairy Postano:
Jako lijepo,,,,nemam ništa drugo za reći,,,još neki dan mi je kolegica s posla rekla za njenu stranicu,,,nadam se da ste ju posjetili,,,,

#17:    Autor:  MissTake Postano:
od samih početaka... dok još nije bila na bloger-u Smile

pozzz marinshe!!

#18:    Autor:  saba Postano:
ma ja kažem svaka čast marina

#19:   Re: Fotke Marine Filipović u meksičkom udžbeniku o fotografi Autor:  Jeff Murdock Postano:
Fotke su fantastične, neke su me ostavile bez teksta osijek031.com smile
Moj naklon!

#20:    Autor:  TEDDYPICKERR Postano:
Blofeld je napisao/la:
El-Fatih je napisao/la:
Opala netko je vrlo zavidan....e pa nemoj tako....djevojka je svestrana ima i takvih....znas..... Slicice su mi kul totalno....

Pa hebat ga....sad su slike iz Osijeka prikazane i van granica preljepe nase....

Good work & idemo dalje

Makar šta, zavidan. Pa netom sam pohvalio rad mlade umjetnice. Čitaj detaljno. Da nema golih žena, to je konstruktivna kritika. Ovo ostalo se ionako nije previše odnosilo na nju, već na sve ostale, a ima ih na bacanje (mislim samoukih kompjuteraša i, reklo bi se, modernih naivnih umjetnika). Uz to sam ukazao da se valjda na tom studiju fotografije nešto i nauči (iako u Hrvatskoj postoji tek studij filmskog i televizijskog snimanja, ispravite me ako sam u krivu - na tom putu je i opaska da se u Zagrebu ne može napraviti Bogznašto). Katedru za fotografiju dotični su osnovali tek prije neke tri godine, pa se ne može reći da je Zagreb nekakav centar, ičega). Toliko.

magistre vi ste zasigurno tek na kratkom odmoru u domovini.upoznati smo s vašim radom i skidamo kapu.sretan put i uspješno doškolovavanje u kopenhagenu.arivederči..Smile
Osijek031.com » Vijesti » Fotke Marine Filipović u meksičkom udžbeniku o fotografiji Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::