Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Nova pojava lagane nogometne “groznice” Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Rajnus Postano:
Ko balerina je....

#17:    Autor:  Monstrum Postano:
Rajnus je napisao/la :
Ko balerina je....

Da, slijepa, trapava, balerina s jednom nogom.

#18:   Re: Nova pojava lagane nogometne “groznice” Autor:  lufus Postano:
Izgleda da je groznica pokosila igrače pa su dobili 5 komada od strašnog Zadra...

#19:   Re: Nova pojava lagane nogometne “groznice” Autor:  Burence Postano:
lufus je napisao/la :
Izgleda da je groznica pokosila igrače pa su dobili 5 komada od strašnog Zadra...

ma to ti je samo 90-ominutni trenutak slabosti! Very Happy iliti kako je ilija rekao, pad koncentracije! lagano mi počinje ići na živce, stalno se ponavlja! svaki primljeni gol, svaka promašena gol prilika- sve je to, šta, pad koncentracije! pa napravi nešto onda!! šutni nekog na tribine čisto za primjer da se momci malo zapitaju! i mogao bi početi sa primorcem i onim kljakavim lopesom koji je sa svojih 190+ cm, u svakom skoku metar od lopte!!

#20:   Re: Nova pojava lagane nogometne “groznice” Autor:  Mladjo Postano:
kako si lufuse iskusno izvukao topic Smile nemam rječi na dotičnu gospodu, neznam samo jesu li se zapitali koliko će ih ljudi doć gledat protiv intera osim nas par navučenih zaljubljenika. dođe im 15 milja protiv dinama i onda sljedeće kolo popiju 5 komada. meni to nije jasno

#21:   Re: Nova pojava lagane nogometne “groznice” Autor:  lufus Postano:
Jučer je malobrojna hrpa mazohista ponovno gledala antinogomet. Najbolje od svega što su si neki igrači dozvolili upućivanje "raznih" riječi prema istočnoj tribini valjda zato jer nije bilo kolektivnog svršavanja nakon zabijenog autogola. Sinoć su neki jedva izbjegli da dobiju po lampi u Bizovcu, a neki bi se mogli iznenadit osijek031.com smile

#22:    Autor:  DonQuijote Postano:
već dugo nisam gledao toliko dosadnu nogometnu utakmicu s toliko malo nogometa! i oni to rade za život! i još dobro žive od toga! sramota!

#23:   Re: Nova pojava lagane nogometne “groznice” Autor:  Mladjo Postano:
mene je jučer uhvatila nogometna groznica. smrzo sam se od igre osijeka. nitko ne zaslužuje prolaznu ocjenu osim možda smokija. onaj glupi vitajić je cijelu tekmu glumio trećeg stopera a na konkurenciju primorcu u napadu ne vrijedi trošit riječi Evil or Very Mad
Osijek031.com » Vijesti » Nova pojava lagane nogometne “groznice” Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::