Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Osječani u tramvajima na plus 40 Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  Uma Postano:
Aj ne svađajte se, i mi babama smrdimo pa šta, nitko nije kriv, nemoš' ti protiv vrucina!

#17:    Autor:  aethur Postano:
budimo ipak realni. devedeset posto tih baba je bezobrazno i zbog toga ih nitko i ne podnosi. uostalom, u nedavno je i novinama izišlo gdje su vozači potvrdili da su babe najgori putnici ( na stranu kakvi su vozači isto). naravno da rješenje nije eutanazija, kao negdje spomenuto, ali one su same krive zbog lošeg odnosa svih, pa i javnosti prema njima.

#18:    Autor:  mvarga Postano:
Da baš čudno. Samo babe smetaju. Djedova nigdje nema. Meduza je u pravu. Aethur sucks. Toliko.

P.S. I židovi su sami krivi što ih je Hitler zatvarao i uništavao. Mogli su lijepo sami, kao svjesni članovi društva počiniti kolektivno samoubojstvo i uštedjeti slini plin potrošen na njih. Primjera ima još ali ovaj mi je prvi pao napamet.

#19:    Autor:  mvarga Postano:
aethur je napisao/la:
budimo ipak realni. ...ali one su same krive zbog lošeg odnosa svih, pa i javnosti prema njima.
mvarga je napisao/la:
Da baš čudno. Samo babe smetaju. Djedova nigdje nema. Meduza je u pravu. Aethur sucks. Toliko.

P.S. I židovi su sami krivi što ih je Hitler zatvarao i uništavao. Mogli su lijepo sami, kao svjesni članovi društva počiniti kolektivno samoubojstvo i uštedjeti slini plin potrošen na njih. Primjera ima još ali ovaj mi je prvi pao napamet.

#20:    Autor:  aethur Postano:
mvarga je napisao/la:

zato što se dede ne guraju nigdje. oni uđu na miru u bus ili tramvaj, smjeste se negdje šute i mirno iziđu na kraju vožnje.
no dosta o tome, više nije vruće i opet se vožnja gradskim prijevozom vratila u normalu.

#21:    Autor:  igrac s brojem 2 Postano:
treba dozvolit pušenje u tramvaju.oni koji smrde zna li bi kako je to, a onima kojima smrdi više ne bi jer bi se dim cigare i miris znoja međusobno neutralizirali. svi zadovoljni!
Osijek031.com » Vijesti » Osječani u tramvajima na plus 40 Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::