Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Druge ovogodišnje Osječke ljetne noći (OLJN) - program Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  machor Postano:
kvakica je napisao/la:
ja bi da dođe nina badrić! nikad nisam bila na njenom koncertu.... kad je ona uopće i bila u Osijeku. stalno jedni te isti

Prije neke 4 kuke mislim da je to bilo prvo "jesen uz Osječko"

#17:    Autor:  osijeklove Postano:
Napokon Jabuka!
Cure, samo mi nemojte Marka "okupirati"!

#18:    Autor:  DanicaV Postano:
gaap je napisao/la :
pičkumaterinu! drniški puhači, čaprazlijski guslači, karaoke... potezanje konopa, kamena s ramena, gange, uvati poskoka na spavanju, pljuvanje koštice masline u dalj...

Ne bih se znala ovako lijepo izraziti pa te samo citiram.
Tužno.

#19:    Autor:  8 Postano:
Jeste vi kad čuli za "Living diversity"?

Čovjek mora naučiti uživati u malim stvarima.

#20:    Autor:  DanicaV Postano:
Čula.
Ali ne mora mi se sviđati svaki kirvaj koji se dešava u gradu i imam pravo iskazati svoje mišljenje.

Evo, imam čak i prijedlog - lovu koje će ovdje zbubati mogli su prenamijeniti za azil za pse, također spomenut na portalu.

Ako mora igrati mečka da bi ponukala "građane" u šetnju, onda nisu baš neki građani.

#21:    Autor:  honey Postano:
Baš mi drago za Crvenu jabuku... Very Happy

#22:    Autor:  SmokeY Postano:
majstor je napisao/la:
Shadow Striker je napisao/la:
Jabuka ok,ali klape,Drniški duvači,Omiški gusari,guslari i gangaši, penzioneri će bit oduševljeni

a jesi seljačina, to što ti neslušaš klape, nemora značiti da i drugi neslušaju!!!!!!!!!

Đapiću!!! jes´ to ti? Kako je u HSP-u? Smile

Otkad je on gradonacelnik vec i sanjam gange... pa sta vam je pa vidite da kad on nije mogao doci u Split pa biti tamo gradonacelnik onda je doveo Split kod nas... kad nece brdo Muhamedu... Sta je sljedece.... seljacka alka

#23:    Autor:  Stazh Postano:
Ne znam koje od ovo dvoje je tipfeler ali napisali ste da je Crvena Jabuka u petak, a na plakatu piše subota.

Jel' netko možda zna sa stopostotnom sigurnošću kada je? Hvala.

#24:    Autor:  DonQuijote Postano:
Shadow Striker je napisao/la:
Jabuka ok,ali klape,Drniški duvači,Omiški gusari,guslari i gangaši, penzioneri će bit oduševljeni

inače ne slušam klape, ali klapa cambi je imala sjajne obrade gibinih pjesama, ne znam drže li se još uvijek toga.
Osječanin je napisao/la:
Hoćemo Sandru Dabo! osijek031.com smile

ona je sad velika tv zvijezda, ne ide više po seoskim vašarima, u što se ljetna noć i pretvorila.

#25:    Autor:  Leon Postano:
Stazh je napisao/la: Ne znam koje od ovo dvoje je tipfeler ali napisali ste da je Crvena Jabuka u petak, a na plakatu piše subota.
Jel' netko možda zna sa stopostotnom sigurnošću kada je? Hvala.

Imas pravo, plakat je uvijek u pravu ;-) Lapsus mozgae kod pisanja clanka... ;-)

Ispravljeno i kikachi donirani...

#26:    Autor:  kvakica Postano:
sutra ću na crvenu jabuku, to je odlučeno odavno.
Al gdje da idem večeras-nemam pojma!!!!
Gdje ćete vi?

#27:    Autor:  flatline Postano:
na cvrljivu jabuku ne idem...ide mi žera na žifce sa svojim stilom, nisu od "sa tvojih usana" niš dobro otpjevali:-(
kontam da sada umjesto vježbanja jednostavno razbaruše žeri kosu i kontaju :"to je to...sad će nas slušati"

ostatak programa je isto sranje...
možda otići pogledati crtiće na trg IP2?

#28:    Autor:  wastedbass Postano:
ja moram ici tamo kod golden chickena jer sviram buhaha Wink

#29:    Autor:  TataMata Postano:
Obzirom da ima dosta postova pro i kontra hajde da pomognemo u kreiranju sadržaja za OLJN. Danas sam pročitao da se planira slijedećih godina produžiti feštu na 3 dana a kasnije možda i na cijeli tjedan. Bilo bi zanimljivo čuti kako vi zamišljate sadržaj i program OLJN, vrlo je moguće da se neka od vaših želja i prijedloga realizira, nikad se nezna:). Moj prijedlog je da se neki od sadržaja u slučaju produženja trajanja OLJN dislociraju na buduće trgove četrvti-retfale, donjeg grada i dr. Tako da se sadržaji prožimaju cijelim gradom- od prave rock svirke npr. na kopiki do plesnjaka na otvorenom ili kazališne predstave u retfali ili donjem gradu te nekim ajmo reć komercijalnim nastupom zvjezdica kod name i tako što duže Smile

#30:    Autor:  DonQuijote Postano:
meni se zapravo uopće ne sviđa to širenje i komercijalizacija. kad su tek pokrenute osječke ljetne noći, kao podsjetnik na nekadašnje korzo, tih nekoliko prvih puta mi je bilo sjajno. a onda su počeli štandovi i trpanje svega i svačega u to.

ovo sve što se radi je trebalo napraviti kao neki drugi, neovisni gradski festival, a ne upropastiti nešto što je imalo ljepotu u jednostavnosti i međusobnom komuniciranju. sad opet ne čujem nikoga, jer malo-malo netko trešti s nekom glazbom.
Osijek031.com » Događaji - najave i recenzije » Druge ovogodišnje Osječke ljetne noći (OLJN) - program Idite na Prethodna  1, [2], 3, 4  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 4.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::