Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Party031 - report + STV prilog Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  goose Postano:
meni je prejak onaj lik gore sto pleše s curom. baš se dečko opustio i zabavio. Smile

vidim da je bilo dobro Smile

#17:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
DanicaV je napisao/la :
zagrebačka divizija?

vi nam dođete kao osječka dijaspora.
očekujemo od vas da se tamo, u metropoli obogatite i onda pomognete razvoju regije...

Osnovat cemo ogranag HDSSB-a u Zagrebu Laughing Rolling Eyes Laughing

#18:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
Ogranak, naravno.
Jesam li ja totalno nenormalan pa zato ne vidim opciju edit ili...

#19:    Autor:  anakonda Postano:
...može, uvijek sam se htjela baviti politikom...Smile...mogu biti glasnogovornica?...Smile

#20:    Autor:  anakonda Postano:
...nema edita...

#21:    Autor:  Jeff Murdock Postano:
anakonda je napisao/la :
...može, uvijek sam se htjela baviti politikom...Smile...mogu biti glasnogovornica?...Smile

Moze, evo plana i programa:
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

#22:    Autor:  anakonda Postano:
...prihvaćam sve, a pogotovo prvi i drugi...a ni predzadnji nije losh, taman imam few dirty jobs to do...Smile

#23:    Autor:  Sale car Postano:
Jeff Murdock je napisao/la:
anakonda je napisao/la :

Moze, evo plana i programa:
osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
LOOOOOOOL LOOOOOOOL LOOOOOOL
Svaka ti cast, stvoren si za politicara.... heheheh

#24:    Autor:  zlusch Postano:
Sale car je napisao/la:
OSIJEK - NEPOKORENI GRAD

Zapovjedniče... Tvrđa je šaptom pala, ali ostali dijelovi grada su još uvijek pod našom kontrolom... Wink
Osijek031.com » Vijesti » Party031 - report + STV prilog Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::