#27:
Autor:
Leteci mungos
Postano:
30.09.2006. 18:28
Bijah ja, ali dosao kasno...
Dakle, dosao oko 3... ili tako nesto, tko u takvim trenucima gleda na sat?! ;-)
Bilo poluprazno (iako mi kazu da je na pocetku bilo vise ljudi), ali u prizemlju bila luda atmosfera. Bijelo dugme, Azra, Michal Jackson i tako to...hitovi na koje ekipa vristi i pjeva. DJ je bio neki postariji lik (mislim da sam ga vidjao nekada davno da je negdje DJirao) i pustao je uglavnom starije stvari, ali bez pretjeranog smisla. Kad je pustio nekakvu pretechu techna, pojavio se znak za napustanje Tufne.
Rijetko tko je imao manje od 25 godina. Nekoliko pijanih kosarkasa, standardno kockastih glava, su ostalima nabijali osjecaj Alice u Zemlji pijanih kosarkasa kockastih glava.
U donjem dijelu (podrumu) je picila neka svemirska mjuza. Nesto vise ljudi, ali i nesto nizi prosjek godina.
Sve u svemu, ako se u Tufni bude pustalo sto i prije 10tak godina - nece me vidjeti (kao sto me ni tada Tufna nije bas previse vidjala (jebiga, postojao je Bunker, West)). Ako budu pustali kvalitetne starije stvari, mozda i budem odlucio tamo potrositi ponesto novca.
Btw. primjetio sam jos jednu zanimljivu pojavu, za koju se nadam da nece postati pravilo - dosta ekipe je pocelo prelaziti iz Q-a u Tufnu, negdje oko pola 4.
|