#25:
Re: Sve spremno za povezivanje Gornjeg i Donjeg grada
Autor:
visibaba
Postano:
27.07.2011. 7:13
MA NEKA SAM to doživioooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo za svakoga tko se dosjetio ovog spajanja bic staza uzduž cijeloga grada !!!
genijalno , divno , i najpametniji potez gradskih otaca odkad je izmišljen bicikl ! bravo , čestitke i sve ostale riječi pohvale koje postoje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! u stvari nemam prave riječi kojom bih iskazao svoje oduševljenje !!!!!!!!!!!!!!!!
a ovo , ovi komentari od cijenjenih sugrađana , ma , to su pisali oni koji ne samo da nemaju bicikol nego ga ni ne znaju voziti !!!!!!!!!!!!!!!
Mi koji svakodnevno zbog raznih poslova prijeđemo hrpu kilometara bicom na relaciji istok -centar ili zapad centar , mi znamo cijeniti i onih 20 cm zakonski dozvoljenog prostora . Nama nije problem sići s bica i pregurati ga ili malo zastati dok prođe gužva ,kada se u vrijeme špice školskoj djeci otvori zeleni semafor kod srednjike pa bude gužva pred matematičkom ! lli kada je nogostup Evropske avenije pun školaraca koji idu u tvrđu ! Također i kada promenada u nedjelno poslijepodne vrvi dječicom na triciklićima , ne moramo smetati svojom vožnjom ćak ni po našoj legalnoj traci !
Ali ogromnu većinu vremena , naši nogostupi sa žutim linijama zjape prazni !!!!!!
Samo budimo ljudi jedni drugima , u pravom smislu riječi , držmo se one - gdje čeljad nije bijesna ni kuća nije tijesna !
I još jednom bezbroj puta hvalaaaaaaaaaaa , i bravo , i samo nemojte da taj projekt ne saživi ! ŽIVJELI !!!!!!!!!!!!!!!!
|