Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » GPP: Vožnja bez karte i grižnja savjesti - putnik uplatio 2500kn na račun GPP-a Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  francika Postano:
PEGY je napisao/la :
ja ne razumijem ove obijesnoironične komentare!
Zar je toliko čudno što netko ima savjest!?
ja sam se samo jedan jedini puta vozila bez karte i "crkla" sam od sramote jer sam mislila da to svi u tramvaju znaju i da svi gledaju u mene

To bi svaki hladnokrvni ubojica rekao. Wink

#17:    Autor:  PEGY Postano:
francika je napisao/la:
PEGY je napisao/la :
ja sam se samo jedan jedini puta vozila bez karte i "crkla" sam od sramote jer sam mislila da to svi u tramvaju znaju i da svi gledaju u mene

što ti to sad znači?

#18:    Autor:  francika Postano:
PEGY je napisao/la :
francika je napisao/la:
PEGY je napisao/la :

što ti to sad znači?

Šala mala. To znači da ipak ima dosta savjesnih ljudi kao što si ti jer i ja kad sam se švercao sam imao isti osječaj. Smile

#19:   Re: GPP: Vožnja bez karte i grižnja savjesti - putnik uplatio 2500kn na račun GPP-a Autor:  chosen Postano:
Ja kad sam se švercao sam imao ovaj osjećaj:

#20:    Autor:  keka Postano:
svi ste kao dobri ljudi neki a švercate su po tramvajima...ccc

#21:    Autor:  simo031 Postano:
PEGY je napisao/la:

Ajd' sad lijepo izračunaj koliko si oštetila GPP-e, (sa kamatama i svim ostalim sranjima) i lijepo uplati taj iznos GPP-u da smiriš svoju savjest.
Pokreni trend, moš' čak i otvorit grupu na facebooku "Vratimo GPP-u njegov novac" Smile

#22:    Autor:  PEGY Postano:
a jbg, ošlo u zastaru. Al` ja sad imam duševne boli (da ne kažem poremećaje) zbog toga

#23:    Autor:  simo031 Postano:
PEGY je napisao/la:
a jbg, ošlo u zastaru. Al` ja sad imam duševne boli (da ne kažem poremećaje) zbog toga

Savjest, ne može u zastaru ... Smile
Osijek031.com » Vijesti » GPP: Vožnja bez karte i grižnja savjesti - putnik uplatio 2500kn na račun GPP-a Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::