#21:
Autor:
ja_ivica
Postano:
19.07.2011. 1:12
Ah, sta da vam kazem ljudi...
Velika vecina forumasa na ovu temu reagira, po meni, krivo, iliti ne vidi šumu od stabla. Na trenutke mi izgleda kao ono kad se 'svadjaju' dva psa, jednog gazda seta ulicom a drugi iza ograde laje.
Pogledajmo siru sliku, sagledajmo stvari iz drugog kuta.
Za članak mogu samo reći da je jedna dugačka prica autorovih osjecaja/emocija i nista vise. Za pragmaticnije osobe, kakvog sebe smatram, bih rekao ovo:
Ne shvacajte sve za ozbiljno i ne uzimajte sve k srcu. Ono sto se sada dogadja u Splitu je najobicnija kazalisna predstava, glavni glumac posto-poto pokusava osvojiti srca publike. Cilja na prave 'rvate katolike, one koji bi da im jedan sin bude svecenik a drugi nogometas. Sve sto trebate uciniti je ostati NEIMPRESIONIRANI na jeftine manire, tek tada ce se politicari malo vise potruditi oko vas. I za kraj, razlikujte zbilju od glume.
Jako slicna stvar se dogadja i u Saboru, i to SVE stranke cine, doslovno. Kad se samo sjetim onih par HDSSB-ovaca neki dan sto su napravili frku u Saboru majmunskom galamom tobože o generalima. Puna im usta svega svetoga. A sto su konkretno napravili? Samo show za raju. Jadno je sto glasaci uglavnom to ni ne vide. Osobno, meni ne treba da me predstavlja netko tko je tek sišao s grane i urliče, umjesto da se bori konstruktivno za moje dobro, galamiti mogu i ja.
Totalno ista prica s druge dvije najjace stranke.
Zbog toga mi je sasvim debilno kad se nadje par 'slobodoumnih' forumasa i pljuje po tudjem izboru, "kako ste mogli glasati za njih".
Takvoga bih pitao 'a za koga da glasam?' Sve je to iz istog legla, ljudi moji.
Osobno, ja to nekad svedem na prostu jednadzbu s dvije nepoznanice
1) jedna stranka ce dobro voditi drzavu ali ce na kraju ispasti da su me dobrano opljackali
2) drugi su manje sposobni pa ce losije voditi drzavu ali i manje me opljackati - zato jer su manje sposobni...simpl
Na kraju, izbor je samo stvar ukusa, ili đira.
I za kraj, onima koji pljuju po tudjem izboru, nek imaju muda pa neka kazu koji je bolji izbor. Obicno samo pljuju i dalje sute jer ne zele se odati, biti prozirni. Takvima kazem: brajo moj, tebe oni navlace i to svaki dan, samo ti to jos ne znas
Peace ljudima dobre volje
|