Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » 40 uboda komaraca u minuti, počinju tretmani! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:   Re: 40 uboda komaraca u minuti, počinju tretmani! Autor:  ljilja Postano:
BUBALO,sram te bilo, opet ne govoriš istinu i otuđuješ nofce iz naših džepova!!! di si vidio komarce????? il su te oni iz deratizacije uhvatili za eggs da im platiš za ovu godinu ili slijedi kajgana... osijek031.com smile

#17:   Re: 40 uboda komaraca u minuti, počinju tretmani! Autor:  francika Postano:
ljilja je napisao/la :
BUBALO,sram te bilo, opet ne govoriš istinu i otuđuješ nofce iz naših džepova!!! di si vidio komarce????? il su te oni iz deratizacije uhvatili za eggs da im platiš za ovu godinu ili slijedi kajgana... osijek031.com smile

Mora dati za komarce da se ne priča više da je Portanovi dao 9 milijuna za 'S cestu' koja skraćuje put iz Livane i Briješća za 3 km i da će se graditi most zbog Portanove za 50 milijuna kuna da se pokupe kupci sa lijeve obale Drave drito na Strossmayerovu.
Mora da Gradnja i Portanova forsiraju te komarce jer ih je sramota što su uzeli 9 milijuna od građana zbog privatnih interesa.

#18:    Autor:  Gala_pia Postano:
ja sam juce bila kod bajera i danas sma vidjela par ugriza po tijelu al nema ono da ti nesto zuji oko glave pa da te ugrize,ja neznam sto je vama ,al sto je osijek bez komaraca. pa to su za nas pitome zivotinje. meni nedostaju Very Happy
Osijek031.com » Vijesti » 40 uboda komaraca u minuti, počinju tretmani! Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::