Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Djeca skakala po crvenom fići i oštetila ga! Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  burex Postano:
ajde što djeca skaču i penju se po tenku,to je još nekako ok,jer je to njima zanimljivo i igraju se, ali kako objasniti to što se i neki od njihovih RODITELJA penju na tenk ?

#17:    Autor:  eseker Postano:
neka naše djece svugdje....

BTW to je "interaktivna umjetnička instalacija" i nadolazeća generacija izražava svoj stav... a što je itko očekivao kako će nova generacija kad odraste gledati na devedesete...

#18:    Autor:  locutus of borg Postano:
pa to se i očekivalo... samo me čudi što pijane budale nisu još stigle polupati prozore... trebali su napravit kružni tok (koji je na tom raskrižju stvarno potreban) i u sredini postaviti tu "instalaciju". tako bi se moglo samo gledati sa staze i nitko se ne bi penjao po njemu...

#19:    Autor:  MissTake Postano:
locutus of borg je napisao/la :
pa to se i očekivalo... samo me čudi što pijane budale nisu još stigle polupati prozore... trebali su napravit kružni tok (koji je na tom raskrižju stvarno potreban) i u sredini postaviti tu "instalaciju". tako bi se moglo samo gledati sa staze i nitko se ne bi penjao po njemu...

+ ograditi bodljikavom žicom
+pustiti struju
+, ali opet bi se našle budale koje bi bacale kamenje na sredinu kružnog Wink

#20:    Autor:  aždaha Postano:
koliko se sjećam fićo je i bio zgažen.....opet revizija povijesti!!!

#21:   Re: Djeca skakala po crvenom fići i oštetila ga! Autor:  MadWheels Postano:
...nista cudno!

#22:    Autor:  gaap Postano:
bolje da skaču po fići nego da sede na ladnom betonu

#23:    Autor:  Noelle Postano:
neki dan sam vidjela kako neka mala sjedi na cijevi tenka na samom kraju. nemam riječi. to nije samo pitanje štete na toj instalaciji nego može biti i pogubno. stvarno se bojim novih idejnih rješenja jer grad je već prepun nakaradnih. svaka čast uspomeni na taj dan i događaj ali puno je propusta napravljeno po tom pitanju.

#24:    Autor:  Noelle Postano:
možda će uskoro i dijelove početi skidati

#25:    Autor:  chosen Postano:
treba izgaziti onoga tko je odobrio 40 miliona kuna za ovaj retardirani projekt.

#26:    Autor:  Šaran031 Postano:
Pa di su im roditelji da ih kontroliraju...mislim stvarno...današnja djeca sve gora i gora

#27:    Autor:  MissTake Postano:
Sutra vec vidim spektakularni clanak na index.hr-u
U Osijeku djeca pregazila fiću

#28:    Autor:  padobranac Postano:
jbt o cemu mi razglabamo

#29:    Autor:  BIciklista Postano:
I lopatu bi razvalili! Rolling Eyes
stvarno, ako se nemožemo pokazat kao narod koji brine o svojim stvarima - netreba nam ništa ni dat Exclamation

#30:    Autor:  sale car Postano:
pa jbt led koja ima j ideja skakati po fići... ajd još nekako shvaćam da divljaju po tenku, nemaš priliku svaki dan vidjeti tenka na parkingu, al po običnom autu, kojih ima na desetke tisuća po gradu... samo me zanima jel ta mutava dječurlija skače i kod kuće po autima svojih roditelja ili susjeda???
Osijek031.com » Vijesti » Djeca skakala po crvenom fići i oštetila ga! Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::