Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » [FOTO + VIDEO] Nevrijeme u pola sata natopilo grad Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  simo031 Postano:
Cara Hadrijana ...

#17:    Autor:  Zdrale Postano:
mene je uhvatilo na vukovarskoj !! skoro sam poginuo odnijelo me u krivu traku na raskrizju trpimirove i vukovarsek na motoru!! nije se vijedlo 10 m ispred kolko je blo leda i pljuska a do posla sam se vozio ko na jet skiju -.-

#18:    Autor:  Juzomachine Postano:
Svake godine bude bar jedan ovakav u ovo vrijeme, al bilo je i gorih

#19:   Re: [FOTO + VIDEO] Nevrijeme u pola sata natopilo grad Autor:  dino_bno Postano:
BIt ce toga jos Very Happy

#20:    Autor:  Zdrale Postano:
Juzomachine je napisao/la:

u mom dosadašnjem životu ovo je najgore ikad što je bilo a doživio sam ih krdo pogotovo kad sam negdje pjege išo

#21:    Autor:  -nella- Postano:
Mene fino uhvatilo pješice... Sva sreća pa sam uletila na terasu Hira. Hlače mokre do koljena. Leđa mokra. Kišobran u banani.

#22:    Autor:  Juzomachine Postano:
Zdrale je napisao/la:
Juzomachine je napisao/la:

u mom dosadašnjem životu ovo je najgore ikad što je bilo a doživio sam ih krdo pogotovo kad sam negdje pjege išo

Ja mjerim po parkiralistu pred mojom zgradom, nije bilo poplavljeno tako da nije tako strasno. Iak one govorim da nije bilo gadno, ali bilo je puno gadnijih

#23:    Autor:  Frost Postano:
Taman sam se vozio autom kroz nevrijeme, ljudi vrište, vjetar udara, pljušti, led tuče... a ja se vozikam osijek031.com smile uz drum & bass osijek031.com smile osijek031.com smile
Osijek031.com » Vijesti » [FOTO + VIDEO] Nevrijeme u pola sata natopilo grad Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::