Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » U pet mjeseci u Osijeku ukradena 102 bicikla vrijedna 100.000 kuna Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  saba Postano:
ma i kad idem na 3 minute u trgovinu zaključavam bic.... nepada mi ga na pamet ostaviti bez nadzora Smile

#17:    Autor:  -nella- Postano:
fatalni_cevap je napisao/la:
odgovor na pitanje kako se zaštiti?
nikako.

ako netko zeli ukrasti bas vas bicikl, to ce i napravit kakav god lokot imali.
nije samo osijek "katastrofa" nego je prica ista i u ostalim vecim gradovima.

moj savjet onda.. jedino da parkirate svoj bicikl pored boljeg/skupljeg od vaseg, tako ce lopov radje maznit vrijednijeg Very Happy

A još da tražim skjuplji bicikl pored kojeg bih mogla parkirati svog, hahaha... Da.

#18:    Autor:  locutus of borg Postano:
a i ti bicikli se prave tako da se lagano mogu rastaviti (one male polugice koje se samo podignu i možeš rukom odšarafiti sve)... tako da kada ga i vežeš negdje, moraš paziti da zavežeš najvrijedniji dio Very Happy
sjećam se da smo ko klinci iz zezancije prijatelju rastavili kompletni bajs i posakrivali dijelove po cijeloj ulici za 5 minuta.

#19:    Autor:  !nnovation Postano:
ma svaki lokot se precvika sa pravim alatom.
racunam na to da se nitko nece setati sa skarama po promenadi npr. i lapiti mi bic.
sic ide sa mnom u birtiju.

#20:   Re: U pet mjeseci u Osijeku ukradena 102 bicikla vrijedna 100.000 kuna Autor:  Dylan Postano:

#21:    Autor:  Provokator Postano:
Laughing Laughing

al našli bi kod nas način i da ti skinu biciklo dolje

#22:    Autor:  -nella- Postano:
!nnovation je napisao/la:
racunam na to da se nitko nece setati sa skarama po promenadi npr. i lapiti mi bic.
sic ide sa mnom u birtiju.

Hahah genijalno.

#23:    Autor:  fear of the dark Postano:
Mene ovo podsjeća na onaj vic- kad vrag ide po svim državama i krade uz rečenicu-Ja sam mali đavolčić ovo jer moj koferčić došao sam krasti.....i pokrade sve živo....
i tako nakon što je posjetio Hrvatsku krene dalje i u slijedećoj državi vrag će- Ja sam mali đavolčić..........a di je moj koferčić?!?

#24:    Autor:  LaLe Postano:
locutus of borg je napisao/la :
a i ti bicikli se prave tako da se lagano mogu rastaviti (one male polugice koje se samo podignu i možeš rukom odšarafiti sve)... tako da kada ga i vežeš negdje, moraš paziti da zavežeš najvrijedniji dio Very Happy
sjećam se da smo ko klinci iz zezancije prijatelju rastavili kompletni bajs i posakrivali dijelove po cijeloj ulici za 5 minuta.

e zato sam ja bio uzeo posebne sarafe kako bi zamjenio te quick release fore za sic i kotace, znam da nije ni to neka posebna zastita ali trudim se na sve nacine da ih odvratim od mog, ili barem otezam posao Very Happy
Osijek031.com » Vijesti » U pet mjeseci u Osijeku ukradena 102 bicikla vrijedna 100.000 kuna Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::