#26:
Autor:
poison_ivy
Postano:
06.06.2011. 2:44
Samo jedan citat damn. Bogznanica »Pohod Svetog Oca je dar vjernicima i Hrvatskoj jer nam dolazi najveći svjetski i moralni autoritet»
A sad, koliko sam upucen, darovi se ne naplacuju niti se placaju, a da ne govorimo o onom dijelu da se pazilo na maximalne, tj. minimalne troskove i da je pola od 12 mil. platila crkva (vjernici) a sve ostlao drzava (opet ti vjernici kao i svi ostali gradjani RH).
Potpuno sam suglasan sa ova dva posta gore iznad, "DonQuijote" i "locutus of borg" samo samo ogromna je steta sto to vise nije Crkva gdje se odes diviti ljepoti unutrasnjosti i gdje ces naci mir za molitvu bez osvrta na trenutnbo stanje svijeta jer kako i u samoj Bibliji pise, ne treba se zamarati ovosvjetovnim, pa zasto su onda najimpozantnije gradjevine upravo crkve, zasto su to i najskuplje i cesto najludji krik arhitekata koji zna odudarati od zakona i okoline (u narusenoj okolini nova crkva, a okolica propada), te se na svakoj misi nekoga kudi, prica o pobacajima, konkretno, recimo u mom gradu je apsolutno svaki semafor svaka 2 dana obljepljen plakatima o zabrani pobacaja kako je pobacaj cedomorstvo, te par "info telefona" koje sam nazvao i glumio da mi je djevojka trudna samo da saznam informacije kako i sta napraviti ... prvo su me izvrijedjali jer sam pricao kako mi je zao sto nisam koristio prezervative - nekoliko puta mi je doslo da im ocitam bukicu kako to pricaju s covjekom kojem navodno "pokusavaju pomoci", te sam se pravio kako nemam posla niti skole i sta da radim, dakle zakljucak, rodi makar to dijete umrlo od gladi ... ali to je vec druga prica). Onda sam nakon toga slusao na misi protiv prezervativa, protiv pobacaja, raznorazne ovosvjetovne gluposti umjesto da svecenik sa odstojanjem samo upozori (sto bi mu bila i uloga, da daje savjete, a ne da zabranjuje i proklinje i da citiram "svatko tko je ikad u zivotu masturbirao ili se iole uzbudio zbog necistih misli nije mu mjesto u nasoj biskupiji niti se on moze nazvati vjernikom i ceka ga Bozji sud i pakao, te mu je bolje da je izopcen nego da se naziva vjernikom" jedan svecenik (zapisao sam te rijeci) je to citao kao gost iz SLavonskog Broda kad je dosao, sta vise reci. Koliko samo dvolicni mogu biti ti ljudi koji nas "trebaju voditi" i kod kojih trebamo traziti savjete.
|