Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Utakmica Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

#16:    Autor:  Circa Postano:
8 je napisao/la :

Nisam odgovorio tebi, nego gaapu.

Nisam pitao tebe, nego sve ostale.

#17:    Autor:  Isis Postano:
kak su dosadni s tom utakmicom...

#18:    Autor:  8 Postano:
Circa je napisao/la :
8 je napisao/la :

Nisam odgovorio tebi, nego gaapu.

Nisam pitao tebe, nego sve ostale.

Ali ja sam ti odgovorio.

Osim toga, ako ti se ne fiđa, pa ti obriši lijepo, po svojoj staroj dobroj navadi.

#19:   Re: Utakmica Autor:  --- Postano:
ovo nije bio poziv već hvalisanje Embarassed
puno lega kave piješ Smile[/quote]

nisam ni shvatio kao poziv, pitanje je bilo usmjereno (eventualnoj) mogućnosti za vrijeme utakmice piti kavu...što je jedini način da se mene vidi na tribinama... Very Happy

pijem više nego što možeš i pomisliti... Laughing

#20:    Autor:  DanicaV Postano:
hoće mi netko pametan objasniti zašto je poslije utakmice bio vatromet? je li to u organizaciji Irana, Hrvatske ili zajedno? možda obogaćeno uranom o kojem Ameri non stop...
svaka čast sudiji, da nije njega, Hrvatska bi slavno izgubila. osijek031.com smile

#21:    Autor:  Circa Postano:
Pa Shirkanu je bila zadnja utakmica, ne moze snositi nikakve posljedice za poklonjeni penal...... Ovako ce barem ostati zapamcen... Smile

#22:    Autor:  toni Postano:
ElvirTabakovic je napisao/la:
paaa jesu *ako* budem isao, nije sigurno Very Happy

I ? Jes bio ? Di su fotke ? Opet zabushavash !? Smile

#23:    Autor:  roca Postano:
Circa je napisao/la :
Pa Shirkanu je bila zadnja utakmica, ne moze snositi nikakve posljedice za poklonjeni penal...... Ovako ce barem ostati zapamcen... Smile

nije bio poklonjen, uhvatio ga je za nogu

#24:    Autor:  toni Postano:
E, a kad ce Niko pocet igrat nogomet ? Jel imao on koji kontakt s loptom ? Znam ja da je pod velikim pritiskom i blabla... al nekako mi se cini da lose igra... sta kazete nogomotni znalci ?

Ja laik, nogomet rijetko gledam.. pa...

#25:   Re: Utakmica Autor:  Loona Postano:
No dobro, utakmica je prošla kako je prošla.. za zapad karte nisu trebale jer ja sam se popela gore bez da me je itko išta pitao ili tražio, a karta mi je ostala čitava u džepu.. Cool
Oni nisu ništa posebno pokazali (niti Iran niti naši) a penal je izgledao sumnjivo dok nisam vidjela situaciju na TV-u gdje se vidjelo da je to čisti penal.. Juuupiii
Pohvalti svakako treba atmosferu na stadionu koja je postala još bolja nakon što je pala kiša jer je masa ljudi otišla i taman se fino napravilo mjesta a navijalo se žešće kako bi se ugrijali svi oni koji su ostali... Živili!! osijek031.com smile
Nadajmo se samo da će puno bolje igrati u Njemačkoj..

Eto, toliko, sad idem u krevet čekati upalu pluća... osijek031.com smile
Pozdrav,

#26:    Autor:  Loona Postano:
toni je napisao/la:
E, a kad ce Niko pocet igrat nogomet ? Jel imao on koji kontakt s loptom ? Znam ja da je pod velikim pritiskom i blabla... al nekako mi se cini da lose igra... sta kazete nogomotni znalci ?

Ja laik, nogomet rijetko gledam.. pa...

Bio je u dodiru s loptom al ništa posebno pokazao nije... i nekako su spori svi bili.. ili se jednostavno nisu trudili dovoljno, jer bolja smo reprezentacija od Irana i imali smo više šansi..

#27:    Autor:  toni Postano:
Loona je napisao/la:

Pozdrav,

Smile))))))))))))))))))

De cek malo s tim krevetom... kako je Niko igrao ? Smile

#28:    Autor:  Loona Postano:
toni je napisao/la:
Loona je napisao/la:

Pozdrav,

Smile))))))))))))))))))

De cek malo s tim krevetom... kako je Niko igrao ? Smile

pa sad ti napisah... vidjelo ga se al se nije čulo za njega.. mogao je bolje i zna bolje, i nije se ubijao da bi stigao loptu.. Dado je iskoristio što je mogao, a Kovač je pobjegao odmah iako nitko od nas nije vidio kad je on to točno ozlijeđen.. A i ako si ozlijeđen ne otrčavaš s terena zar ne? Confused

#29:    Autor:  toni Postano:
Pre brz sam. Hebi ga. Svako svoj kriz nosi Smile

#30:    Autor:  Loona Postano:
Samo da ti nije težak i sve bu ok.. Wink
Osijek031.com » Vijesti » Utakmica Idite na Prethodna  1, [2], 3  Sljedeća  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 3.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::