#28:
Re: Vrdoljak: U Zagrebu ću biti 'servis' Osijeku i Osječanima
Autor:
Znanstveni novak
Postano:
26.05.2011. 7:40
Vrdoljak veli, citiram "HNS je u dvije godine ove vlasti narastao s nekadašnjih 6,8 posto na gotovo osam posto u gradu. Priče su jedno, ali konkretne brojke i statistike pokazuju drugo..."
Još jedan političar koji se skriva iza brojki. No ako mu one već idu u prilog, kako to da onda nitko nema jednu lijepu riječ za njega? To bih se ja upitao misju Vrdoljak, i možda je vrijeme da počnete obračati pažnju upravo na ono što ljudi pričaju pa da malo promislite o svome ponašanju i činjenici da nismo svi mi toliko ludi koliko se često čini. A osječki HNS, a to se pogotovo odnosi na onog balavca Stjepana Čuraja koji se u zadnje vrijeme nešto osilio i kritizira cijelo vrijeme središnju vlast bi mogao počistiti, zajedno sa ostatkom HNS-ovaca prvo ispred svog praga jer upravo osječki HNS je u koaliciji sa jednom izopačenom političkom strujom koja je u mnogočemu slična i gora od HDZ-a. U ostalom, ideološki su te dvije stranke, barem u političkoj teoriji i praksi u zemljama zapadne Europe, ne spojive i dijametralno suprotne, no u ovom gradu principi i vrijednosti odavno nisu prisutni, tako da ne čudi što političke stranke nemaju jasno definirana stajališta već idu koalirati prvom prilikom sa bilo kojom političkom opcijom i tako se kompromitiraju, a sve kako bi osigurali dio kolača.
Bijedna li ste stranka vi HNS-ovci, da nema Vesne Pusić ne bi bilo ni vas. A i gazda Čačić će još malo pa na plaćeni godišnji odmor u okružni zatvor u Kapošvaru zbog prometne. No dobro, do onda će osječki serviser u Zagrebu, misju Vrdoljak, pojačati stranku svojim obrazovnim i radnim iskustvom, tako da je smak svijeta ipak odgođen do daljnjeg.
Na HDSSB ne vrijedi trošiti riječi. Zna se tko je gazda, i tko će i dalje biti gazda. I dok nam je tako, nema kruha ni života u gradu slučaju. A narod, opljačkan i iznevjeren bi sutra opet glasao za ratnog zločinca, samo gledajte. Pa se mi žalimo.
Kakav narod, takva i vlast.
|