#22:
Re: Mojih 35 kvadrata
Autor:
zen031
Postano:
22.05.2011. 23:51
Hm,i ja živim sam...doduše mlađi sam od autora i živim u duplo većem stanu,ali 90% vremena jednako samujem. U toj samoći teško je ne razmišljati o prošlosti,teško je ne razmišljati o svim pogreškama i propustima...ali svejedno ipak nisam toliko zatvoren u sebe kao autor,no razumijem ga. Za vas koji ste hejteri može vas biti sram,razmažena ste djeca i nemate pojma o životu.
|
Daj ne ... Samo zato što mi se ne sviđa tekst, niti stil pisca, razmaženo sam dijete i nemam pojma o životu??? Prije bih rekao da su razmaženi oni poput tebe - pazi njega - živi sam u stanu od 70 kvadrata i jadan samuje, kuku lele, ne možeš zamisliti gorega života.
Nemam ništa protiv Hrvoja, čak ga ni ne poznam, ali mi njegove kolumne nisu ni duhovite, ni zabavne, ni poučne. Štoviše, zbilja ne vidim smisao takve kolumne na jednom portalu koji se bavi životom grada, kad bi ona bila na nekim drugim portalima ili časopisima već bi se dao naći smisao. To je ujedno i odgovor onima koji kažu: ako vam se ne sviđa, nemojte čitati. Može li sutra svoju kolumnu imati moj mali bratić od 8 godina? Pa ako se nekom ne sviđa, nek ju ne čita.
|