#23:
Re: Svaku noć piju i razbijaju u dvorištu vrtića, čistačice ujutro pronalaze i igle!
Autor:
Yoanna35
Postano:
22.05.2011. 22:09
U mandatu 2001-2005. Centar za predškolski je potpisao meni nimalo drag ugovor sa Defendom firmom kčer g. Taslidžića Martine .... ugovor o zaštiti te postavljanju kamera, kao i održavanje istog sustava u iznosu meni vrtoglavih 300 000 kn godišnje. Molim da netko provjeri da li taj ugovor i dalje vrijedi, te gdje su postavljene kamere koje bi najnaormalnije trebale imati snimke , ako susutav radi treba se obratiti Policiji i vidjeti tko su ti maheri koji razbijaju.
Nekako me strah da će vidljivost tih kamera biti ista kao i onih s Trga A.Starčevića kad se jedva vidio autobus, koji je prešao preko vodoskoka, a ne tablice na istom.
Navedeni sustav je naime imao namjenu da se vide lica vandala koja uništavaju javnu imovinu na Trgu..Pa smo svi bili ne malo iznenađeni s rezultatima preskupo plaćenog sustava.
Firma Defendo je odjednom poslala svoj prijedlog oko zaštite navedenih objekata Centra za predškolski, bila sam iznenađena je se tada nitko nije tužio na uništavanje niti je bilo nekakavih incidebnata, te tako stiže ponuda iz neba pa u rebra. Odjednom za stolom se pojavljuje priča kako je jednom netko opljačkao blagajnu , gdje je bio novac od uplata roditelja, pa su svi bili za zaštitu zainteresirani. Jedino što sam mogla tražiti je bio javni natječaj, naravno Defendo je imao najnižu ponudu.
Ako je navedeni ugovor produžen, treba pitati nadležne čemu sustav ako se i dalje razbija i uništava, nitko ne želi da mu se djete ozljedi igrajući se u vrtiću.
|