Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Za 8.800 kuna otkupili falsificirane ulaznice Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:   Re: Za 8.800 kuna otkupili falsificirane ulaznice Autor:  silence Postano:

evo jedna od Fahrete po mom izboru za sve obožavatelje i one koji će to tek postati Mr. Green

#17:    Autor:  jaguar Postano:
[quote="silence"]

evo jedna od Fahrete po mom izboru za sve obožavatelje i one koji će to tek postati Mr. Green
[/quote
Plitko silence,dosta plitko.

#18:   Re: Za 8.800 kuna otkupili falsificirane ulaznice Autor:  silence Postano:
Ni ova nije loša Rolling Eyes

#19:   Re: Za 8.800 kuna otkupili falsificirane ulaznice Autor:  Sleepwalker Postano:
Ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti zluradi.
Nema veze što ne slušate taj šrot, ne slušam ga ni ja, no, mogao je biti u pitanju bilo koji koncert. I u tom smislu, ne vidim razloga da se kojekakve mutne (da ne kažem kriminalne) radnje dočeka aplauzom.

#20:   Re: Za 8.800 kuna otkupili falsificirane ulaznice Autor:  poison_ivy Postano:
Sleepwalker je napisao/la :
Ne mogu vjerovati koliko ljudi mogu biti zluradi.
Nema veze što ne slušate taj šrot, ne slušam ga ni ja, no, mogao je biti u pitanju bilo koji koncert. I u tom smislu, ne vidim razloga da se kojekakve mutne (da ne kažem kriminalne) radnje dočeka aplauzom.

Istina, samo prije ce s eljudi pobuniti protiv ovako necega nego protiv cega drugog, zar ne ? Sjetimo se nekadasnjeg koncerta M Mensona u Puli i Crkve koja je odrzala misu za duse onih koji odu na koncert ... pa onda ovako nesto, pa jos ono jednom kad se pjevac grupe "riblja corba" trebao pojaviti kod nas, pa je gostovao na TV-u u emisiji samo telefonski i sl. Kod nas ce sve najprije biti popljuvano, a tek onda ce se promatrati umjetnicki izricaj ...
- Ugl. sreca moja pa ne slusam Ruznu Brenu, pa mogu i ja reci da mi je zao sto se nisam sjetio pa i ja vrati opar ulaznica jer mi je drago da se pokazalo pravo lice nase "nacije"

#21:    Autor:  MissTake Postano:
da sam se barem sjetila ranije printati ulaznice Sad

#22:    Autor:  poison_ivy Postano:
MissTake je napisao/la:
da sam se barem sjetila ranije printati ulaznice Sad

da, i ja zalim propalu istu ideju

#23:    Autor:  Duminske Trake Postano:
Koliki PANJ moraš biti da uopće i kunu daš za to...meni je drago što su ih nasanjkali.

#24:    Autor:  poison_ivy Postano:
ne smijem reci "i meni", ali defitivno nisam pobornik takve vrste glazbe. Jos od doba seve internacionale koja je nastupila na Euru sa "oh high heel, oh my high heel" lo0l (koja se bazira na skidanju)
Osijek031.com » Vijesti » Za 8.800 kuna otkupili falsificirane ulaznice Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::