#22:
Re: U kolovozu počinje gradnja tvornice etanola u Osijeku
Autor:
Sleepwalker
Postano:
19.05.2011. 4:13
Sleepwalker-u ...pozivam se na inžinjerstvo samo zato što kad imaš nešto faksa, pa pročitaš službenu dokumentaciju možeš realno zaključiti jeli je nešto problem ili nije...ako si preh tehnološki znat ćeš tehnologiju, pa i konkretno jeli tvornica opasna po ljude i okoliš kad pročitaš koji plinovi se emitiraju u atmosferu, ako si građevinac opet možeš procijeniti jeli moguće nešto sazidat u određenom roku......poluinformacije...su najopasnije. ako netko napiše da će od 65 zaposlenih zaposliti 30 VSS-a a taj je iz SAD-a nekako vjerujem da je samo znanje opcija za uspijeh, nažalost po našim tvornicama prosjek na 70 zapsolenih je 3-4 VSS što objašnjava zašto smo i neuspješniji.
|
Poluinformacije jesu zlo, isto koliko i poturanje vlastitih stavova pod paravnom struke i profesionalnog autoriteta.
To koliko se tko razumije u tematiku, može se već jako dobro vidjeti iz pojašnjenja i argumenata, nije potrebno lupanje u prsa i pozivanje na stručnu spremu.
Nije ti to prvi put, ovdje si samo blago to napisala, u drugoj temi si doslovno tražila da se ljudi izjasne što su po struci, i zbog toga sam se osvrnula na to, jer vidim da ustrajavaš s tim kroz različite teme.
I da ne bi ispalo da sam se ja osjetila ugroženo, naprotiv, imam VSS, ali mi se tvoje izražavanje ne čini koretno,
jer ispada da želiš reći da nije bitno to što netko govori, već tko to govori.
I opet, ponovit ću, ne pričam sad konkretno o ovoj temi, već općenito. Nemoj ovo shvatiti kao napad, jer to nije, samo sam imala potrebu prokomentirati nešto što mi se ne sviđa, pa ću vjerojatno i završit u off topic-u.
|