Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » U većini trgovina kupcima trgovci ne kažu ni “dobar dan” Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  cuki Postano:
ma dobijem rogove kad udjem u trgovinu a ono teta s vrata izvolite,nesto ste trebali..........a ja pustit e me gospodjo tek sam usao,da vidim prvo sta ima.padne mi moral vise i ne gledam te se pokupim i odem.takvi trgovci nemojte biti,pustite nas naj prije da udjemo u trgovinu,da pregladamo pa cemo mi sami traziti ako nismo se nasli.......molim vas ne cinite to dragi trgovci.to me izludjuje,,,,velik vam pozdrav saljem

#17:    Autor:  PEGY Postano:
Ljubaznost prodavača nije jedino motivirana plaćom, nego puno više klimom na samom radnom mjestu-međuljudskim odnosima. Tu važnu ulogu igra nadređeni koji je MORA (bez obzira što mu sve visi nad glavom) biti ljubazan i kulturan prema svojim podređenima.

#18:    Autor:  francika Postano:
PEGY je napisao/la :
Ljubaznost prodavača nije jedino motivirana plaćom, nego puno više klimom na samom radnom mjestu-međuljudskim odnosima. Tu važnu ulogu igra nadređeni koji je MORA (bez obzira što mu sve visi nad glavom) biti ljubazan i kulturan prema svojim podređenima.

A i kad se klima uređaj pokvari i to negativno utiče na ljubaznost.

#19:    Autor:  Vilenjak Postano:
seka iz Osika trgovacka kci, pa da bude nadrkana?! i'te molim vas, mora da je neka tjeska (uvozna) grjeska.

...

a u nedilju na misu, el tako tako je. u posljednje vrijeme na racunu koji dobijes kad popijes espresso u gradu, ispod PDV-a, stoji neki PPP. nitko od konobara ne zna sto je to / prvi put vide. pa si mislim, mogli bi tako i trgovci, umjesto PPP-a, a ispod PDV-a, staviti PLV. nitko ne bi znao sto je to, samo oni i svecenici. jer nema trgovca, ili komercijaliste koji ne vara / ne laze. ako ne prevari i ne slaze barem jednom dnevno, ode bizmis u tri majcine. ili bizmis, ili on iz bizmisa. to su pravila zanata u trgovackom gradu Osiku. al triba to ispovidit onda / osigurat misto kod sv. Petra. a triba te ispovidi i platit, el tako tako je. stoga, ja sam za PLV (porez na laganje i varanje).

ali onda, molicu lipo, da se makne Crkva u Hrvata iz drzavnog budzeta. pa ko zeli, neka kupuje kod seke iz Osijeka / placa njeno mjesto u raju. mozda Hrvatima dodje iz dupeta u glavu, pa (osim neiskrenih osmijeha na licu), pocnu nesto i... proizvodit?

#20:    Autor:  studenac Postano:
muvifrik je napisao/la :
u mulleru su super tete na blagajnama

Tamo ako uđeš 100 puta, 100 puta će ti reći dobar dan. Tako sa radi u pravoj trgovini. Bravo
Osijek031.com » Vijesti » U većini trgovina kupcima trgovci ne kažu ni “dobar dan” Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::