#19:
Autor:
Vilenjak
Postano:
19.05.2011. 11:43
seka iz Osika trgovacka kci, pa da bude nadrkana?! i'te molim vas, mora da je neka tjeska (uvozna) grjeska.
...
a u nedilju na misu, el tako tako je. u posljednje vrijeme na racunu koji dobijes kad popijes espresso u gradu, ispod PDV-a, stoji neki PPP. nitko od konobara ne zna sto je to / prvi put vide. pa si mislim, mogli bi tako i trgovci, umjesto PPP-a, a ispod PDV-a, staviti PLV. nitko ne bi znao sto je to, samo oni i svecenici. jer nema trgovca, ili komercijaliste koji ne vara / ne laze. ako ne prevari i ne slaze barem jednom dnevno, ode bizmis u tri majcine. ili bizmis, ili on iz bizmisa. to su pravila zanata u trgovackom gradu Osiku. al triba to ispovidit onda / osigurat misto kod sv. Petra. a triba te ispovidi i platit, el tako tako je. stoga, ja sam za PLV (porez na laganje i varanje).
ali onda, molicu lipo, da se makne Crkva u Hrvata iz drzavnog budzeta. pa ko zeli, neka kupuje kod seke iz Osijeka / placa njeno mjesto u raju. mozda Hrvatima dodje iz dupeta u glavu, pa (osim neiskrenih osmijeha na licu), pocnu nesto i... proizvodit?
|