Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » Uhićenja zbog droge [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  root Postano:
Žalosno pa to nije nikakva vijest to je tuga ljudi moji ,trpaju ljude u zatvor zbog trave , a Sanaderova banka u Austriji prala novac od prave droge mislim na heroin i kokain i onda davali ogromne kredite raznim firmama po rvackoj da lakše i brže operu prljavi novac.

#17:    Autor:  Commander Postano:
...aha skonto sam.... znači ako popušiš jednu maricu i tako 'neopisivo naštetiš svome zdravlju' odmah ideš u zatvor na par godina, a ako pokradeš državu, primaš mito i jadne ljude iskorištavaš dovodeći ih na prosjački štap onda nikom ništa.... e moja policijo gdje bi nam kraj bio kad bi ste se na ovaj način najprije pozabavili pravim problemima i na to trošili svoje vrijeme i novac, a ne na ovakve gluposti!

#18:    Autor:  francika Postano:
Commander je napisao/la :
...aha skonto sam.... znači ako popušiš jednu maricu i tako 'neopisivo naštetiš svome zdravlju' odmah ideš u zatvor na par godina, a ako pokradeš državu, primaš mito i jadne ljude iskorištavaš dovodeći ih na prosjački štap onda nikom ništa.... e moja policijo gdje bi nam kraj bio kad bi ste se na ovaj način najprije pozabavili pravim problemima i na to trošili svoje vrijeme i novac, a ne na ovakve gluposti!

Zaboravio si tko policiju plaća. Vlast i mafija.

#19:    Autor:  Commander Postano:
francika je napisao/la:
Commander je napisao/la :

Zaboravio si tko policiju plaća. Vlast i mafija.

Heh da zaboravio sam...
Zašto ih onda ne plati još malo da bar mogu ljudi pušit u miru Very Happy
Osijek031.com » Vijesti » Uhićenja zbog droge [Vijesti Osječke TV] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::