Osijek031.com :: Osijek031.com - Osijek 031 online - novosti - vijesti - najave - forum - portal - osjecki

Osijek031.com » Vijesti » SlowCity Osijek Timelapse [video poslastica] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

#16:    Autor:  fuldstændigamok Postano:
meni je ovo bezveze.
totalno nemaštovit timelapse.

#17:    Autor:  Kostur Postano:
Prekrasan pogled s Eurodoma. Bilo bi zanimljivo buditi se svako jutro uz takav pogled, zivotna perspektiva bi ti se odmah promijenila

#18:    Autor:  Ingo Postano:
romulic je profesionalac, tako da nisam nista manje ni ocekivao.

fotografija je jako dobra.

montaza, samo jedan kadar viseceg mosta je visak

glazba ... katastrofa. ovo sto su pustili bi odgovaralo nekom filmu kataklizme nakon pada meteora i nestanka civilizacije.

ova glazbena podloga bi mozda odgovarala za zadnji dio klipa nocnog zivota.

#19:    Autor:  Od sutra prestajem Postano:
Osim tehnicke fascinacije, opcinio me dojam Osijeka kao hiper uzurbanog grada. Da ne znam, nakon ovog filma pomislio bi da je Osijek leglo i rasadiste "urbanoga" u svakom smislu. A kad ono... medjutoa...

#20:    Autor:  Commander Postano:
Jako dobro... sviđa mi se.... svaka čast dečkima!

#21:    Autor:  PEGY Postano:
meni je to depresivno, al ono baš depresivno

#22:    Autor:  Bastro Postano:
Lijepo. Možda predugačak kadar vožnje autom pred kraj, jer se ne vidi ništa od grada, samo auto, pa se čini kako je kadar iskorišten zbog fora efekta. Inače, lijep spot. I da, možda je mogao i bolji izbor glazbe, slažem se, no to je stvar ukusa...

#23:    Autor:  oftopik Postano:
kadrovi već stoput viđeni, ali i dalje vrlo lijepo! pogled s eurodoma - neprocjenjivo, jedna novi, prekrasan pogled na grad.

#24:    Autor:  Night5talker Postano:
nije loše ali sam pogledo pravi video većeg grada u HDu 4k rezoluciji i on me je fasciniro...ali drago mi je da se i ovdije nešto pokušava, i od svih mjesta mini teatar.... iznenadilo me što nije negdje u Qu ili oksu snimano.... to mora ic posebna pohvala i nastavite radit
Osijek031.com » Vijesti » SlowCity Osijek Timelapse [video poslastica] Idite na Prethodna  1, [2]  :| |:

Generated using printer-friendly.
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 2 / 2.

:: Powered by Osijek031.com © 2004-2012. ::