#17:
Autor:
slevak
Postano:
23.05.2006. 16:27
dojma sam da je ustvari svima vama jako bitno kakav auto tko vozi. ako kažete da prosječan svećenik ima paru od 6 do 8 iljada mjesečno, posve je logično da će čovjek s tom lovom nešto i kupiti. i ova enigma da svećenici voze najbolja kola je čista glupost. to je jedino što široke mase mogu primijetiti. štajaznam, možda ćikuriku imaju super kompove, maxadsl spike, mobitele po 5-6 iljada kuna ili nove vešmašine i mikrovalne. hespo madrace i lacoste majice. ionako ih pola iz teksta fura neki prosječni autić. jebiga, ja da živim u celibatu i da mi je sav posao dnevno održat tri mise i tu i tamo koju ispovjed, vjerojatno ni sam ne bi znao što raditi s tom silnom lovom. i onda, ak mi je svejedno oću vozit polovnjaka za 10 iljada eura ili novi terenac za 30 normalno da bi izabrao novi. recimo da mi na mjesečnu ratu ode četvrtina plaće, ostane mi taman da kupim i neki kabriolet za ić svetit kuće. uglavnom, ostavite te popove na miru - ne sviđaju se ni meni pa ih zato ni ne gledam. oni ionako u zadnje vrijeme propovijedaju samo klincima, bakicama i onima koji voze slične aute kao i oni. ostali su ionako ogorčeni i svojim plaćama a bogami i autima. živili!
|