#20:
Autor:
silvio
Postano:
08.05.2011. 13:14
...to što si rekoa je laž laž laž laž laž i samo laž...ti kao imaš uvid u postotke ljudi tj. obitelji koje su ljubavlju i batinom odgajali svoju djecu...pa nije to ko u američkim filmovima: "odi u svoju sobu, razmisli što si napravio i za deset minuta se dođi ispričati pa če ti to ostati u trajnom sječanju i više nikada to nečeš ponoviti"...ok' lets ispeći kukis vit čoko mrvice lajk gremaaaa...a posebno mi se sviđa što "ZNAŠ LJUDE" što nisu nikada dobili ni šamar pa su svi ispali super ljudi...ok, de prestani kakiti i povuci vodu...vidiš ja "ZNAM LJUDE" koji nisu dobili ni šamar u životu pa su sada u zatvoru jer su opljačkali trgovinu 20 metara od svoje kuče a imali su 16 godina, a jedan je čak i crkvu pokrao, sukobljavao se sa policijom, itd. ...a vidiš "ZNAM LJUDE" kojih je bilo sedmero djece u kući i roditelji, a posebno njihova mama, su ih klepali i šamarali, tjerali u kazne te im nije nikad palo na pamet išta protulogički protupsihički ili ikakav protunešto napraviti...ljudi su perfektno ispali te su njih pet u savršenom braku i tako isto (pretpostavljam) odgajaju djecu jer djeca su im anđeli...i mogu ti reči da ti neodgajaš svoju suprugu nego živiš bračni i obiteljski život pa ti zato komentar nestoji nikako, jer žena ti nije povjerena na odgoj nego ste obečali jedan drugome suživot sa kompromisom o odgoju svoje djece...a onaj Kinez svaka mu čast, sada sigurno mali više neče ni sanjati video igre...ZAKON...
|